Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

,,

I dagar har tankar om dig surrat i mitt huvud. Tankar om att vintern kanske inte kommer bli så kall ändå om dina armar omfamnas i mina. Jag har upptäckt mig själv fantisera om dig så pass många sekvenser av dygnets timmar att du nu är i mitt huvud, allt som jag vill att du ska vara,. Ditt hjärta är nu varmare än sängen vi delade i förrgår kväll, din röst mjukare än det silkeslena täcket och djupet av dina ögon omöjliga att inte falla omkull i. 
 
I din tunga läderväska kan jag skymta ett flertal trasiga år med ett flertal trasiga tjejer. Jag har fått berättat för mig att dessa tjejer är trasiga och kanske vissa, förstörda, för det som sagts från de läppar som igårkväll kysste mina, och bara mina, i minuter som obemärkt gick över till timmar. Mitt liv har de senaste två årstiderna kantats av färglösa dagar och nätter för att nu gått över i färg, därför låter jag dumdristigheten övertala mig om att du inte kommer göra det samma med mig,.
 
Men är jag för dig vad du är för mig. Gör det ont i dig när du tänker på mig, så som det gör ont i mig. Ger varje beröring av mig dig en känsla av att kroppen när som helst kommer att falera. Och tänker du på mig innan du sluter dina ögon om nätterna.
 
Du säger till mig att du vill avsätta alla dina dygnets timmar för att gå bredvid mig längs raka likväl som krokiga sekvenser av livet. Att jag har satt färg i din tillvaro, bytt ut svarta kritor på stafflit mot regnbågens alla färger och fått dig att tänka i känslor snarare än ord.
 
I dagar har tankar om dig surrat i mitt huvud, och du har inte tagit dig en millisekund av dina 1440 minuter på att höra av dig till mig.