Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

.

Det finns stunder som är oersättliga. Stunder som man vet kommer att ta slut, men som man vill ska vara för alltid. Jag kan känna att sådana ögonblick är läskiga. Liksom när man känner i varje kroppsdel att inget kan överträffa det jag känner eller upplever precis nu. Vad väntar då härnäst? 
 
Jag kan titta tillbaka på många ögonblick då precis allt varit perfekt. Då det känts overkligt hur lycklig jag varit. 
 
Just i denna stund sitter jag på gräset klockan tio på kvällen vid bondi beach. Havet är aldrig så levande som på natten. Vattnet som man på dagen kan se enda till horisonten är bäcksvart och det enda som lyser där ute är åskan som hållt igång i över en timme nu.
 
Ögonblick som dessa känns för mig som pirret i magen påväg upp för en bergodalbana på grönalund. Från klar himmel förvandlas min 20-åriga person till fem igen och lika rädd som jag är för det som händer är jag för det som kommer härnäst. Paradoxalt nog som det låter är det precis så jag känner.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback