Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

ATT PYSSLA OM SIG SJÄLV

I lördags köttade jag och Anna en helg tillsammans på jobbet och eftersom denna skönhet fyller idag vankades det massa fest. För min del med.
Jag laddade upp för Mello med detta och en räka.
Sedan blev det partaj för fulla muggar. Började på Brillo och slutade på solidaritet. Skrattade så det räcker för en hel livsstil, typ.
Blev en tidig morgon (eller sen kväll kanske) med en timmes sömn som knappt va sömn eftersom denna pingla puddade ut mig ur sängen varannan minut. Men sedan var det dags att ladda om för jobb!
Hade på mig min nya kavaj från Mango i lördags. Den är perfektion enda ut i fingertopparna. Love. It.
Och efter en måndag med jobb, tisdag i Uppsala med mammsi så började jag onsdagen med en makeover hos Helene. Sån härlig känsla att gå till frisören för man känner verkligen att man gått upp 2-3 snygghetspoäng efteråt. 

LÖRDAG BÄSTA DAGEN!!!

Idag är det lördag och det gör mig jätte lycklig. Jobbar hela helgen men det verkar inte spela någon roll, jag är lycklig ändå. Kanske för att jag igår fick min kvalitetstid med tjejerna och idag ska skrika (och gråta) till melodifestivalen och dricka vin med räkan. Sånna saker gör mig lycklig. Nästa vecka är det turbo som gäller från min sida. Plockar ut de viktigaste delarna så ni förstår. 
Måndag: jobb och träna
Tisdag: ostiopat och träna
Onsdag: frisör och jobb
Torsdag: jobb och aw
Fredag: jobb och utgång
Lördag: fira emilia
Söndag: rehab och morsdag
Jag är så tacksam över att ha världens bästa kollegor. Det är inte alltid man har sån tur. Men jag är glad att jag har haft det.


ATT VÅGA ÄVEN I KÄRLEK

Jag är en väldigt modig person. Jag vågar göra många saker och backar inte i första taget helt enkelt. Allt från att jag vill resa till andra sidan jordklotet helt själv till att jag vågar vara mig själv när det är som läskigast. Och framför allt är jag självständig, jag vilar liksom inte i andras händer.
 
Men när det kommer till kärlek så vågar jag ingenting. Jag skulle aldrig satsa i känslor för att kanske vinna. Och hur kan man vara så modig i mycket med så rädd i något annat? Jag begriper liksom inte. Förstår inte människor som blivit kapade på mitten av den dem älskat så mycket, och trots detta ger sig in i leken igen. Jag blir liksom vettskrämd bara av tanken. Och så har jag funderat på om detta är en period, men så har jag kommit fram till att det inte alls är det. Det är jag som person som aldrig släppt in någon på djupet. Att kasta av sig kläderna för någon som inte betyder någonting alls, i kontast till sätta sig ned och prata med någon som skulle kunna få någon form av betydelse för en.. Hur vågar man det. 

Jag tror att det här är mitt livs projekt. Att våga våga även i kärlek. Att inte backa innan det ens har börjat.

THE LAST WEEK


Haft en helkväll med tjejerna! Sällan man får till det när alla närmsta kan ses samtidigt nu för tiden.

Och så var det dags för Hannah & Amandas tjejmiddag. Känslan vi kände kan man nog bara förstå sig på om man var där. Helt magiskt.

Tagit mysiga promenader nu när vädret och min kropp börjar tillåta. Sprang igår för första gången på 9 månader, känner mig sådär idag. Ska till en ostiopat på tisdag så får vi se vad hon har att säga om mig.
Blivit inspirerad. Finns inget så sexigt som tjejer som är självsäkra i sig själva. Agree?
Jobbat en helg med mina kollegor i det nyöppnade Täby. Riktigt fin helg!

EN "LITEN" SAMMANFATTNING

Min kära syster har varit på besök i stockholm och har ny flytta till Wien
Kört en legendarisk utgång med världens bästa kollegor
Testat vad min kappa egentligen går för
Grillat med släkten
Druckit kaffe med Anna
Haft AW med jobbet
Firat valborg med roliga människor till vänner
Jobbat och jobbat!
Firat ut helgen med mina tjejer!
Tappat bort mit bankkort, diamant till min ring och nya kavaj (på en kväll)
Min andra halva har kommit hem från London
Börjat ta promenader och funderat på att säga upp mitt gymkort