Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

(!)

Dagarna går och jag kämpar på! Just nu är jag i ett skede då jobbet tar på krafterna och ångesten är total. Badar i prestationsångest och önskar att jag kunde hantera det ohanterbara. Här kommer lite bilder iallafall!

Ikea! Inköp till diverse förkrök och myskvällar
Min nya jobbplats.
Räkan och majsan har anlänt och bor just nu på vårt golv! 
Operahuset levererar.

BILDBOMB

Here we go again!

Just nu sitter jag på världens mysigaste café (= vi hittar ett nytt varje dag) och dricker en islatte. Det blev inte många timmar sömn inatt men av någon anledning så går jag och Amanda alltid upp tidigt. Vill inte sova bort dagarna!!!! Allt börjar komma i sin ordning nu. Vardagen börjar sakta men säkert ta form, ändå händer det saker HELA TIDEN. Imorgon har jag mitt första jobbpass på Bras N Things. Nervöst men kul! Det är något speciellt med att nu börja jobba och planera in sina lediga dagar med roliga saker att göra. Något att se framemot. 

Tyvärr flyttar två av våra romies ut nästa vecka. Deras visum går ut så dem har bestämt sig för att åka hem till sverige efter ett år här. Vi jagar därför två nya tjejer som vill flytta in med oss och första visningen har vi på måndag. Inte svårt att hitta folk som vill flytta in, däremot vill man ju ha sköna och härliga människor med ungefär samma intressen. Vi tjejer som bott hitills har precis lärt känna varandra på riktigt så det är tråkigt att börja på en ny kula, men är säker på att detta kommer bli bra ändå!
 
Här kommer en bildbomb:
 

Förra veckan styrde vi upp en rejäl middag innan en rolig utekväll. Drickan på bilden är det vi lever på när vi festar. 5 dollar kostar en flaska och den är SUPER GOD. 30 kr!!!!

I lördags var vi på Stereosonic. Alla dessa artister var där! Stog längst fram på axwell och ingrosso. Stört!

Dagsutflykt till en strand i Coogee.

Lisa och Ellen!
Turister för en dag med Ebba och Carro!
Utsikten! Tyvärr var vädret inte på topp.

Snart åker dessa pinglor.

Avskedsmiddag igår!
Min härliga carro nr. 2!