Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

you make me feel sick

Börjar nästan gråta för att jag är så irriterad.

Ska man behöva sätta ett lås på sitt rum för att ens syskon inte ska ta ens kläder och smink?
Ska man behöva gömma kläder för att inte riskera att dem ska försvinna?
Ska man behöva ta med sig sminket till skolan för att vara säker på att det inte tas av syskonen?

Inte nog med att Alexandra "råkade" få med sig en några av mina kläder ner till Kalmar,
nu har hon också tagit en tröja och mina favorit byxor från min garderob när hon gått ut.
Dessutom tagit min concealer utan att fråga. Okej, kanske är det ingen big deal. Jorden går inte under.
Men jag förstår inte hur man kan vara så respektlös? 

Man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv, grund regel nr 1.

Vill till skidbacken

Det där med rubrik

Biljetterna tog slut till kvälls showen en timme efter jag köpt min biljett. Jag är bäst.


Charlie, it hurts!

Kan knappt röra på mina ben, slår vad om att jag kommer ramla i rudbecks trappor för att jag inte kan lyfta på benen.. Hur jag ska klara av ridningen idag, det blir ett mysterium..

Igår fick vi nt-biljetterna på mentorstiden och idag ska jag köpa biljett till kvälls showen! Hela rudbeck fuckar ur!!!!!!

Ser ju efterbliven ut haha


Inga svar, bara frågor

Hur ska jag hinna med allt jag måste göra? När ska julkänslan hinna komma under all denna press? När ska jag hinna ta det lugnt och tänka för en sekund? När ska jag hinna träffa alla mina saknade vänner som jag så gärna vill ta mig tid att träffa? Hur ska alla pengar räcka? Räcka till allt som måste inhandlas? Vart ska sparpengarna komma ifrån? När ska jag lyckas skaffa ett jobb och tjäna lite pengar? När ska jag våga ta steget från "det är så jobbigt, jag orkar inte" och "det är bara att köra, resultatet kommer sitta fint"?

Jag har så många frågor jag vill ha svar på. Så många tankar inom mig som är obesvarade. Ska jag bara ta allt som det kommer och "follow the flow"? Jag mår så förbannat jävla bra, men ändå förstår jag inte hur jag ska hinna med allt som jag behöver göra och hur jag ska kunna prioritera min tid för allt jag vill göra. Näst nästa helg ska förhoppningsvis till Louise och Ebba, en början på att kunna varva ner lite iallafall..


Jag är på gång!!!

Älskar att springa i mörket med musik i öronen, det hjälper verkligen att vara rädd för då springer man fortare..


Historia 2 timmar sista lektionen..

Det här borde SÅ vara olagligt att utsätta oss för detta..


Jag hatar din åskikt, men jag skulle dö för din rätt att uttrycka dig


Skolaaaa


skola, det ordet gillar jag verkligen inte

Dock kommer det nog bli första gången jag säger det här: jag längtar verkligen till skolan imorgon! NT-veckan i mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 (jag går emot mina regler om flera hjärtan på rad, men min kärlek till den här veckan förtjänar det). Egentligen borde jag hata den här veckan, eftersom jag är etta. För er som inte vet det, så är nt-veckan en förnedring för alla ettor, då treorna verkligen mobbar sönder alla ettor. Men jag älskar det. Bara att tagga till fredag, då showen är. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.  


Drar ut och springer


HELA RUDBECK FUCKAR UR


WIHÅÅ


Jag blev helt plötsligt mycket gladare

Hade glömt att det var NT-veckan!!!


When someone tells you about their problems, it doesn't always mean they're complaining. It means they trust you


SLÄKTKALAS

Fullproppad dag. Många saker att hinna med. Hetsigt. Jobb. Släkt. Mat. Studerande. Fullproppad dag.

What are words


ORKAR INTE - HAHAHAHAHA


Första advent!

Julen närmar sig! Från min sida känner jag dock ingen julkänsla.. Hoppas att snön kommer snarast!

Jag lch Madeys imorse när han fick för sig tt lägga sig i handfatet..


Lördagar får mig att må bra

När jag planerar att jag ska plugga blir det alltid ändrade planer.. Idag hade jag tänkt plugga hela dagen men istället åkte jag till stinsen och kollade på Chris Medina. Okej. Den anledningen var faktiskt bra. Väldigt. Hans musik känns så äkta och hans låttexter måste vara bland de bästa. Han var väldigt lovande. Sedan undrar ni väl säkert samma fråga som jag: vad FAN kom han till stinsen för? 

Har varit på mysmiddag hos Agnes hela kvällen. Riktigt mysigt att prata skvaller, skitsnack, äta god mat, mysa, spela spel och presenter. Tummen ner för min magont som jag gått runt med hela kvällen, tog taxi hem för att jag inte riktigt kände mig tillräckligt frisk för att gå hem i mörkret. Pappa betalar. Skämt och sido. 

Vill inte att helgen ska ta slut, blir deprimerad! Kommande vecka ser mörk ut, mycket läxor att ta itu med. Har lust att gräva mig ner i ett hål och inte komma upp förens jullovet igen!

Breaking dawn - part 1

Helt ärligt förstår jag inte mig på människorna som blev besvikna efter att ha sett filmen, jag tycker verkligen att det är den bästa av allihopa. Började gråta efter tio minuter, sedan tog det aldrig slut, nonstop. Var så känslosam. Innan bion gick jag och Inez runt i stan, åt middag, fikade på café 60, åkte tunnelbana, gick tills mina ben skakade, frös, myste, köpte godis och tog det allmänt lugnt.

Min drömväska från longchamp - design av Kate Moss
NK:s skyltfönster
Jag köpte speciell twilight meny! så häftig jag är.. Jag glömde dock muggen på salongen efteråt, hade verkligen planerat att ta hem den!! satan också
Sergels biosalonger är bäst. Så stort utrymme vid fötterna!!!!!
Älskar dig! <3

Middag, bio, breaking dawn!


Ditt förflutna formar dig

När jag kollar tillbaka i min historik här på bloggen vill jag bara skratta åt mig själv. Mitt sätt att utrycka mig, blogga, skriva, använda svordomar, utseende och sätt att tänka är helt annorlunda idag. Jag är en person som tänker oavbrutet, det är någonting jag tror aldrig kommer ändras. Jag tänker på allt i minsta detalj (då menar jag inte perfektion, att jag alltid gör allt rätt för självklart gör jag inte det), men jag har lätt att ta åt mig av vad folk säger till mig. Jag har lätt för att fokusera på det negativa och även ibland kan jag tänka på en specifik sak i timtal utan att det är något märkvärdigt eller betydelsefullt. Varför sa hon så? Eller varför kollade han på mig?

Jag har växt så mycket under de senaste åren, både på utsidan och insidan. Jag har lärt mig att kontrollera mina negativa tankar om mig själv och har också börjat acceptera mig själv mer för den jag är och kunna leva med det. Att umgås med människor jag älskar, litar på och som stöttar mig hjälper till väldigt mycket. 

Jag är verkligen otroligt glad för att jag idag kan titta tillbaka på skriva inlägg som jag idag skrattar åt. Jag är så glad för att jag inte har raderat inlägg och skämts över det jag skrivit. Jag måste komma ihåg att om 3 år kommer jag säkerligen sitta och skratta åt alla dessa inlägg jag skrivit det senaste året, detsamma som jag skrattar åt inlägg jag idag skrev för tre år sedan. Man förändras och tiden förändras med en. Det är det som är så roligt! Att kunna se förändringen i sig själv och ens metoder att hantera problem samt omgivningens förväntningar.

Jag tror att min blogg har hjälpt mig väldigt mycket. Här har jag kunnat avreagera mig och skriva precis vad jag vill. Jag har kunnat skriva hur mycket jag än velat om Ola, eftersom det är min blogg. I verkligheten måste jag anpassa mig efter personer jag umgås med, och förstå att inte alla vill höra om mina äventyr med Ola hela tiden. Här i bloggen har jag inte behövt anpassa mig efter någon. Min blogg är privat fastän den inte är det. Jag skriver för mig själv och inte för att fånga läsare. Jag skriver för att komma ihåg vad jag gjort, hur jag tänkt, hur jag mått, hur jag hanterat problem och massor av andra faktorer.

Ibland funderar jag på att lösenordskydda min blogg. Jag har ingen aning om vem som läser min blogg, det skulle lika gärna kunna vara en gammal gubbe som bor i Norrland lika som det skulle kunna vara min mamma. Därför är det många saker jag inte delar med mig av, många saker jag håller för mig själv. Jag vet dock att mina närmaste vänner läser min blogg dagligen och tycker den är underhållande och bra. Detta skapar ett argument mot att inte lösenordskydda bloggen. Kanske lösenordskydda bloggen och låta de som vill läsa den (då självklart de jag känner) få lösenordet?

Ska fundera på den frågan.. ÅterkommerHur kommer det sig att jag tyckte jag var så tjock?
En sån här vän borde alla ha

Badrumsbilderna är ju bara så STANDARD

Viiggs@pea (åh gud kommer aldrig glömma) björn vi älskar dig!!

Min finaste prinsessa

SWEDISH GIRLS

Åh den här dagen har varit underbar!! Konstigt nog har jag inte gjort någonting.. Har gått runt med mensvärk hela dagen och haft hemska lektioner. Kan det bero på att det är fredag imorgon som jag är så glad? Jag skulle nog tippa på det! Medans jag sitter här och skriver ett inlägg om hur bra jag mår är Michaela på en partykryssning med sina kompisar och festar galet, men inte ska jag klaga heller.. 16 år är den bästa tiden i mitt liv hitills! 

Ska skriva klart min önskelista till julen nu, ligger i min säng och taggar inför imorgon då barnbidraget rullar in!
Älskar att ge bort paket och det ska bli så roligt att köpa julklappar, i år ska jag satsa på personliga julklappar. Ska skriva dikter till alla klapparna och ska slå in dem fint och personligt. Gaaahh!!!! Ska försöka leva i nuet och fokusera på idag istället, leva varje minut och ta allt som det kommer. Tiden vi har är dyrbar!
Det är underligt hur man kan älska och hata någon så mycket på samma gång, vad ska jag säga? 
Ska jag behöva stå ut med mamma och pappa helt själv nu när du längre inte har en plikt att åka till Dåråberg? Fira nyårsafton med släkten själv eftersom vi alltid måste fira med släkten? Åhh, kommer sakna att inte vara den enda som tvingas följa dessa regler och hemska plikter. Nu när du inte längre har en plikt att fira dessa traditioner med oss kommer det kännas ensamt. Tomt. Inte roligt att vara minderårig själv! Men grattis världens bästa!

METALLIC


Någonting jag bara måste införskaffa mig är någon av dessa två koftor ovanför, och påtal om nagellacket.
I'm in love.

Grattis min kära syster!!!

Idag fyller michaela 18 år, jag kan inte vara mer avundsjuk. Men tänkte passa på att säga grattis, älskar dig!!!


Söta polle

Svettigt och jobbigt ridpass med Doris idag, annorlunda att sitta på en hästrygg där manken inte överstiger 1,70 cm. Annars var det fint, lite kort till marken bara.

you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have


TRÅKIGT ATT DET BLEV PÅ DETTA VISET

Jag vet att inom snar framtid kommer vi båda ångra att vi inte kämpade mer för varandra.
Det känns som att det här kapitlet är avslutat nu, i dagens läge kommer vi aldrig hitta en lösning, det vet både du och jag. Trots alla våra bråk och olika åsikter ångrar jag inte en sekund, men man måste helt enkelt bara acceptera att allt inte alltid kommer vara som det alltid varit.

Åhhhhhh

Seriöst dra mig baklänges, min lärare har suttit och babblat om betygakriterier i över en halvtimme, skulle kunna dö.


Tystnaden som uppstår när jag och Hanna utrycker oss om historia

Under första historia lektionen idag skulle man memorera 15 st bilder och bestämma för i vilken ordning dessa händelser skedde (istiden, big bang, gustav vasa, jesus tex). Jag och Hanna hamnade självklart i en grupp där vi båda två fick oss att känna oss rent ut sagt dumma i huvudet, då vi inte har den allmänbildningen man bör.

Hanna: Men hur var det nu.. (leker smart) fanns jesus innan lucy?
Jag: (instämmer i det Hanna sa) och tillägger, och juste men grekland fick väl demokrati 1921? Eller?

Har nu lärt mig att jag inte längre ska uttrycka mig om historien och dess händelser, då det alltid lyckas bli fel på något vis. Fan. Tanken slog mig sedan att jesus inte kan ha funnits innan människan inte ens var till. Logiskt?

HAPPY MOMENT


Julen är påväg

Efter en hel dag med mensvärk och träningsvärk har jag nu äntligen lagt mig ner i sängen. På bilden över ser ni min sysselsättning en del av denna tisdag kväll. Idag kan ha varit den längsta dagen på länge enligt mina beräkningar. Förstår faktiskt inte hur jag ska överleva mina kurser som de två närmaste perioder kommer innehålla. Känner mig rätt omotiverad efter samtalet with my germany teacher.

negativa ska vi inte vara idag. Kan ju istället passa på att säga hur glad jag är för att jag har Anna som svenska lärare och inte någon rumpnisse som gör livet surt för oss ungdomar. Har aldrig haft en så bra lärare!

Förresten ska jag göra om min freaking blogg nu är planerna, synd bara att jag har en mac som har blivit handikappad. Finns det något som kallas,
årlig-reperation-för-utseende-och-funktion-på-en-ett-år-gammal-dator?

TRÖTT PÅ LIVET

Jag har inte haft en bra dag idag. För det första hade jag och Ollie exakt likadana kläder på oss. Inte för att det är det som är huvudpunkten till varför jag är så irriterad men kände att det var någonting värt att ta upp.
Har inte känt mig såhär sur, frustrerad och ledsen på samma gång på länge. Idag hade jag nämligen ett betygsamtal med min tyska lärare. De personer som känner mig vet att jag inte är den person som tar mest plats i klassrummet och alltid räcker upp handen, men självklart är jag motsatsen utanför skolan. Jag kan inte påstå att jag har svårt för skolan då jag inte gick ut med ett enda g i grundskolan men jag är inte heller det där mvg barnet. Innan jag pratade med min lärare hade jag på känn att jag kanske låg på ett c-d eller liknande och jag är då inte den personen som är en bisservisser och tror gott om mig själv. Min lärare anser att jag inte når upp till kriterierna för e (vilket i det nya betygssystemet skulle kunna likna ett g) och på riktigt gör mig det mörkrädd. Hon är alltså orolig för att jag inte kommer klara kursen och har därför pratat med rektorn om samtliga elever. 

Känner för att ge upp lite sådär, har ingen lust att kämpa för ett betyg som jag kunde ha fått hur lätt som helst om jag hade haft en annan lärare. Känns onödigt och lägga så mycket energi när jag kan nå högre betyg i andra ämnen isåfall. Motivationen försvann putsveck, bara sådär. Tror jag ska gå till rektorn och prata lite, åtminstonde till studievägledaren. SÅ JÄVLA SUR, hon är helt jävla störd i huvudet och ja - man får faktiskt säga så i det här läget. 

Påväg föt ännu en heldag i skolan

Scheisse, var inte lätt att gå upp idag. Träningsverken från igår gör inte saken bättre heller.. Känner mig handikapppad!

Haha amadeus är ju för söt när han ska följa mig till bussen..


Ligger i min säng och tittar på beck

Gunvald är bäst så mycket kärlek till honom <3


MIN DAG:


Idag var Pernilla så grovt snygg (jag säger inte detta för att jag vet att hon läser min blogg utan för att hon idag var så oerhört snygg, inte för att hon inte brukar vara det med idag var hon liksom topnotsch)
På no lektionen som förövrigt har blivit flyttad till en annan sal upptäckte mina fina vener dessa otroligt väldigt roliga stolar (eller?) Seriöst humorn ligger på noll
Någon som inte var lika snygg var jag och på den här bilden kan jag väl erkänna att sara inte heller var så snygg. Hur som haver såg jag ut som ett fågelbo idag. Blev mörkrädd när jag såg mig själv i spegeln på skoltoaletten.
To all the haters: don't hate so much, I can't help that I'm looking like a bird's nest (bird's nest = fågelbo = google translate)

Sköna måndagar

Sånna gillar dag. Nytt schema idag och ny period. Lite halvt taggad sådär men det ordnar sig. Idrotten och svenskan slipper vi iallafall, sen att idrott samhälle och historia läggs till behöver vi ju inte nämna.. Man ska alltid se saken ur positiv vinkel! 

Har varit ute och sprungit en timme efter skolan (min träningsverk från gårdagens träning är outhärdlig och nu har den blivit ännu värre) ligger jag nu i min säng och ska kolla på en beck film. Känner mig SÅ värd det. Har lyckats hitta tre beck filmer från 1997 (haha) som jag inte har sett där faktiskt Peter Haber och Persbrandt är huvudrollerna. Eftersom jag är en beck-fantast är jag riktigt taggad på att se dessa filmer, det är ju en skandal att jag inte sett dem!

Annars rå? Händer inte mycket. Ska ta mig ann mysteriet varför kanten på min macbook har smält och förstörts..
En önskelista ska jag också skriva!

Min dator ser verkligen misshandlad ut nu..

Säg inte till mig att jag inte förstår

Jag vet, jag vet precis.
Men det spelar ändå ingen roll vad du säger, jag kommer aldrig ändra min åskt.

ORKAR INTE

Hittade den här fina videon på facebook. Sånna här videos och även likanade romantiska filmer får mig att få sykbrott. Om jag ändå hade någon sån människa i mitt liv..

KÖTTA

tur att vi bara är tjejer på gympan.

Yees!!

Jag och mina humörsvägningar är ju så roliga, haha skrattar åt mig själv! Är hur glad som helst för att jag är klar med städningen för den här veckan så tidigt nu! Det har inte hunnit bli mörkt än, skönt det!

Ska hem och laga något gott nu, ingen aning om vad men någonting. Städa rummet ska jag också göra och sedan blir det träning! Härlig söndag, imorgon kommer jag inte kunna gå..


STÖRT


Don't you worry about a thing

Då är man äntligen hemma då. Ligger i min sköna säng. Har packat upp allt. Letar efter strumpor. Fryser om fossingarna. Är mätt. Nyduschad. pigg. Ska snart till jobbet och tjäna stålar. Kul. Jätte. Taggad. Som få.
Vilken punktlig text. Det blev. Kul.

Påväg hem

Jag har verkligen haft en jätte mysig helg med alexandra och andreas här i Kalmar. Vi har ätit mysiga middagar kollat på filmer, shoppat, gått runt på stan, sovit osv. Har köpt lite julklappar från min nya favorit butik TGR där priset på alla varor i stort sätt ligger på 10-20-30 kr. Efter den här resan är hag nu 4 skal rikare.. Måste verkligen slluta köpa skal nu, har för många.. Får ångest.

Sitter på bussen nu påväg hem och har verkligen blivit som en packåsna. Inte nog med det, jag ska ju inte heller hem direkt när jag kommer till Stockhom. Hanna möter mig vid cityterminalen åså ska vi till cafe 60 och mysa resten av kvällen.

Ibland behöver man komma iväg för att få tid och tänka och förstå att man ska vara tacksam för allt man har och inte ta allt för givet. Nästa vecka har jag helt nytt mördarschema men det är bara att bita ihop denna kommande period! Skolan blir så mycket roligare när man har underbara vänner som alltid ställer upp för en, kärlek till er!


Härlig helg!


Snart framme!

Har sovit i någon timme, framme om 10 minuter. Lämnade min dator i bussen när det var paus och när jag kom tillbaka hade den fått stora märken på kanterna, känner mig deprimerad :( ska länna in den på lagning nu innan jul!


Paus!

Sitter och dricker en kopp te, bussen har stannat och det är paus. Vet inte var jag är men det är grått litet tomt och tråkigt iallafall. Ska fortsätta kolla på eva och adam när jag sätter mig i bussen igen!


Cityterminalen påväg till kalmar!

Sitter på bussen nu efter en massa om och men. Bussschauffören är för en gång skull väldigt snäll! Ska sitta här nu i lite deygt 5 timmar och ska jag vara ärlig ska det bli rätt skönt! Har med mig massa mat som jag ska frossa i!


Jag brukade sova på nätterna, sen insåg jag att det var slöseri med tid


Min dag i bilder:

Bebisen låg och sov med mig idag efter skolan..

nån mår ju inte bra
red på lille (stora) Diara idag, gick hyffsat om man bortser från helikoptrernas ljud..
Min super sexiga vän
Det var ett tiotal polisbilar på ridningen, polishästar, fyrjulingar och en helikopter. Någon senil gubbe bifinner sig i området och är tydligen självmordsbenägen..
Åkte och handlade med mamma direkt efter ridningen. Blev lite köp av godis, äpplen, risifrutti, rostbiff och potatissallad till den långa bussresan imorgon! Ska verkligen bli hur mysigt som helst att åka till Kalmar, dock måste jag gå upp imorgon vid kvart i åtta.. Men kan ju sova på bussen!

Den här onsdagen har varit helt fantastisk!

LETS MAKE SOME MEMORIES


Believe in your self when nobody els does


ALL IN (IDAG PÅ IDROTTEN)

Den roligaste idrottslektionen någonsin. Har inte skrattat så mycket på länge (okej, gjorde det inte måndags på engelska lektionen men vi kan låtsas)

En bit som fattas

Det här året har verkligen varit ett av de bästa åren i mitt liv. På många sätt har det varit helt underbart, och på många sätt har det varit hemskt. En anledning varför det har varit jobbigt är svaret: Ola. Förra året var jag ute på signeringar och spelningar några gånger varje månad och jag hade alltid ett nytt datum att se framemot. Det här året har varit tomt. Tomt på spelningar, tomt på datum. Jag har inte valt bort honom på något sätt, jag har inte tröttnat på hans musik eller Ola överhuvudtaget. Det handlar inte om att jag prioriterar annat för att jag brukar alltid kunna få till det, hur stor del skolan än behöver. Jag brukar få ihop det. Självklart handlar det om att prioritera, och Ola är någonting som jag brukar prioritera. Självklart kostar det pengar att ta sig till olika städer om det nu är så att man måste åka iväg en längre sträcka, men om detta är fallet brukar jag kunna lägga ner pengar på det istället för 10 fikor en viss månad.

Jag vill inte att tiderna ska förändras. Inte tiderna då overdrive var det som spelades i min ipod och att träffa Ola var höjdpunkten på hela min månad. Jag vill inte att det ska ändras. Men samtidigt tror jag att jag måste acceptera att datumerna inte kommer kunna vara lika täta som förut och att jag inte alltid kommer kunna åka iväg titt som tätt. Jag får vara glad för de datum som jag kan se honom och kolla tillbaka på de minnen som jag delar med alla underbara människor jag har lärt känna tack vare denna fantastiska kille. Självklart är inte detta slutet, i det här finns inget slut. Jag kommer aldrig "växa" ifrån honom. Efter sex år av minnen och lycka kommer han alltid ha en stor plats i mitt liv. Han är en stor inspirationskälla för mig och har hjälpt mig mycket genom åren. Men jag måste helt enkelt acceptera att allt inte kommer kunna vara som förut och att det inte är mitt fel. Att det detta inte betyder att jag har kommit över honom, för något sådant uttryck finns inte i min värld. Nu låter detta som ett avskedsbrev och självklart är det inte det, bara någonting jag behövde skriva av mig. 

Har så fina minnen att blicka tillbaka på, som jag vet kommer bli många många fler. Fina skratt, soliga dagar, sömnlösa nätter, nya vänner, skrik, bilder, videos, intervjuer och allt annat som hör till. Här är några:

2009 var jag och Hanna på diggelooturnén, fantastisk dag/kväll med många skratt.

Här varit Ola i stinsen för andra gången, denna gång början av 2010 om jag minns rätt. Underbar dag!

Sommarkrysset 2009 var en upplevelse, hela olafamiljen var på plats och Ola uppträdde med sky's the limit.

Sommaren 2010 var jag och Emma ute på många äventyr. Längst fram som vanligt bakom stängslet i väntan på vår allas favorit kille.

Men som om jag någonsin glömmer. Första gången han kallade mig viggo officiellt. Haha, kommer aldrig glömma hur lycklig jag blev.

STANDARD - love stockholm, jag och Moa.

Emma och Snårpan på skansen. Intervju (som jag idag skäms lite för haha).. Ola skämde ut mig inför alla.. jag kan ju inte sjunga när han sitter brevid mig och ler som om det faktiskt skulle låta bra (nej, att skrika går ju bra också)... Oförglömlig dag!
Utan för grönalund övernattade jag och Emma från kl 2 på natten i väntan på Ola som anlände klockan 8 till sommarkrysset!

Att han alltid lyckas fastna på bilder!
En krambild där vi båda faktiskt ser rätt normala ut.. Gubbarna i bakgrunden mådde ju dock inte bra, har dem aldrig sett en galen 15 åring förut liksom????? Sjukt kall men rolig dag!
Har typ aldrig sett en vuxen blivit så glad för ett påskägg (HAHA)
FÖR VI ÄR BÄÄÄÄÄST


Körslaget-tiderna
THE KING

Fina minnen som jag kan se tillbaka på med ett leende på läpparna!

Dagens sysselsättning


Sitter i min soffa och pillar med mina naglar, på sistonde har jag verkligen blivit ett nagelfreak. 
Vinrött känns så höstigt, blir taggad på livet. Haha, jag är så förbannat konstig. Ska önska mig ett metallic naglack i julklapp. Har bara kommit på 3 saker på min önskelista i år. 1. Gymkort 2. onepiece 3. naglack

Skillnaden mellan 1orna och 3orna

Vi går på mentorstiden.......


ÄLSKAR TISDAGAR!

Det är sjukt hur mycket jag drömt inatt! Kossor, tjuvar, och nu minns jag inget...
Älskar tisdagar, ska till skolan nu!

Förstår precis!


Förstår precis!


LIGGER I MIN SOFFA OCH ÄR OTAGGAD PÅ LIVET


Söndag kväll

Det här vädret får mig att gå in i en deprission. Längtar till julen, något positivt med denna årstid.
Ligger i min säng med Amadeus och kollar på eva och adam. Det är en lång dag imorgon så jag ska försöka få lite sömn nu. Förhoppningsvis kan jag sova, vilket jag inte kunde igår.
Älskar dig!

Grattis pappa på farsdag!

Påväg hem från träningen, nu blir det mysmiddag med familjen, härlig söndag!


We're teenagers


Mina ben värker

Idag har jag och mamma haft en riktigt mysdag på stan! Vi har kollat i en massa affärer på söder, ätit middag på en jätte god resturang och sedan har vi varit och sett på madame butterfly. För första gången någonsin förstod jag faktiskt budskapet och sammanhanget i någon opera. Tycker det är så svårt att förstå vad dom sjunger, men jag förstod faktiskt det mesta! Tack för en underbar dag mamma, jag älskar dig <3

Diskret jacka liksom.. Det är min mamma det

Känner mig så jävla ful

Idag är en riktig ful äcklig dag. Var längesedan jag grät för mitt utseende, beeen there done that. Nu vet jag precis vad jag önskar mig i julklapp.. Ett gymkort på simhallen!

Jag och mamma ska åka in till stan nu och gå och kolla lite + äta lunch på söder. Ikväll ska vi på folkoperan.. Käns ju nästan som att man måste det ibland när man har en pappa som jobbar med klassisk musik och alla operastjärnor.. Själv är jag fullkommligt ointresserad, men det är ju bara att spela med!


SENDRAG!!

Ollie påstår att det är för att jag knappt dricker något vatten, jag har ingen annan teori så jag får helt enkelt lita på hennes ord! Har varit i sollentuna och köpt lite godis + eclipse (19 kr på hemma kväll) känner mig så värd det här, efter att ha pluggat konstant hela veckan. Lämnade in min no uppsats idag!

50%rea på scorett idag. Det var farligt för mig att gå in där men efterso mina storlekar inte fanns kvar (storfötter och småfötter ni har nu chansen) så kom jag ut tomhänt. Efter att ha skrivit en hel uppsats om den hemska läderindustrin skulle det kännas så fel att köpa ett påar skor från scorett.. Dem har en hemsk produktion för er som inte visste det!

Så standard klädsel för att vara mig.
Haha min vän är så skön

Har haft en mysdag idag med två fina vänner


LOVELOVELOVELOVELOVELOVE


Har nu funnit min nya och enda kärlek. Red Fedantos idag. En ängel både ridmässigt och i boxen. 176 centimeter i mankhöjd, men det är inga problem. Är man stor måste man vara snäll, vilket han är. Kärlek.

SÅ BABE


DAGENS LUNCH

Fan vilken jävla bloggare man känner sig som när man lägger ut bilder på vad man äter.
Men var ju bara tvungen när det såg så fint ut...

ETT TIPS

Jag är, som många vet en riktig julälskare. Redan dagen efter julafton längtar jag till nästa. Som de flesta vet är jag också en musikälskare, vilket är en perfekt kombination. Det här julalbumet som Michael Buble har släppt nyligen är verkligen något jag kan tipsa om! Här kan du lyssna på hela albumet på spotify.

92 APPS SAMMANLAGT

Inte för att skryta liksom, var bara tvungen..

JUSTINS NYA ALBUM <3 <3 <3 <3


THE SKY WAS WONDERFUL TODAY


TAGGAD PÅ LIVET

Efter att jag igår pluggade 7 timmar intensivt Blev jag helt plötsligt väldigt stolt över mig själv. Vi kör på samma idag igen så att jag blir av med den här skiten!

Idag kände jag för att vara röd..


Måndag morgon

När jag gick till skolan imorse lovar jag att jag gick i sömnen. Kände mig som en levande zombie. Annars då?
Funderar på att skjuta mig själv i huvudet eller gå i ide i några veckor, vill vara en björn.

Sammanfattning av lovet

Har nu suttit och funderat ett bra tag på om det verkligen är måndag imorgon. Har jag rätt? Fel? Känns väldigt annorlunda att komma tillbaka till vanliga rutiner igen, och då menar jag inget positivt. Skulle vilja ha höstlov i flera månader till, om inte mer. Den här veckan har varit så nödvändig och behövlig. Hur skulle jag annars lyckas överleva kommande veckor som kommer bestå av pluggande utan dess like? Det här lovet har varit riktigt bra och händelserikt. Har sovit mer än en människa gör i snitt under hela sin livstid och har träffat underbara vänner och saknade hjärtegull, jag har tränat och jag har ätit. Ätit tar väl upp mest plats om vi ska vara ärliga i den här bloggen. Annars skulle jag kunna ljuga och säga att jag inte alls fikat upp hela barnbidraget. Men det mår vi ju inte mycket bättre av. 

Har haft ett bra lov helt enkelt. Ser framemot vad kommande veckor har att erbjuda. Hela veckan ska jag från morgon till kväll gräva ner mig i skolböckerna. Så går det när man skjuter upp saker och inte tar tag i dem på en gång. Men förstå känslan när jag är klar med allt och det är jullov. Åh. längtar.

Klockan är 3 men vi sover inte för det

Jag och Sanna har anordnat fest här hemma hos mig!! Vi är så bra på det helt själva.. De senaste timmarna har vi klätt ut oss, filmat, spelat in videosar, skrattat, ätit kladdkaka, tagit kort osv osv osv.. Måste fan klippa ihop en video imorgon om jag hinner, har inte skrattat såhär mycket på länge..

För er tänder vi ljus


Överreagera lite till tack

Min idrottslärare Ylva är lite speciell, hon har en tendens till att överreagera på småsaker.. Det här är ett exempel.

För några veckor sedan under en idrottslektion:
Ylva:
Det har hänt en hemsk sak! Jag känner mig tvungen att ta upp det här hur jobbigt det än är,
jag vill nästan inte ens prata om det..

Hela klassen väntar med spänning och förbereder sig på att någon har dött eller liknande..

Ylva: Förra lektionen försvann det en häftapparat. Detta utgör ett stort problem för oss idrottslärare och vi skulle genast vilja ha tillbaka häftapparaten, så kan ni vänligen kolla i era väskor om ni möjligen har råkat fått med er en?

På tal om besvikelse alltså.

Lite bilder från igår

Jag Sabina och Becca
Agge
Skillnaden mellan mitt lillfinger och Jalles..
Becca och Tintin
Jag och snuffsi

Sov fyra timmar i natt. Men det gör inget. Har sovit hela lovet framtills igår. Det jämnar ut sig. Hade kul igår!
Känner mig lite fräshare nu när jag har duschat och nu ska jag bara ta tag i plugget. Sanna och jag ska mysa idag, hon sover nämligen här! Mitt ansikte håller på att dö nu efter sminkningen igår så ska ta och smörja in mig lite..

StressStressStress

Sitter på tåget efter en lång och stressig dag! Nu är jag påväg hem för att michaela ska fixa mig, ska vara hårdrockare ikväll, eller något liknande.. Känner mig bara jätte stressad och är inte alls på bra humör, men det får vi hoppas ändrar sig under kvällen.


Mysig för och eftermiddag i sollentuna

Min morgon och dag / eftermiddag har spenderats i sollentuna c för frukost med Monica. Vi satt och pratade i fyra timmar i sträck.. När man har mycket att prata om alltså!

Glömmer att infoga bilder innan jag publicerar inlägget!!!!


Tidig morgon

Har aldrig gått upp såhär tidigt på hela lovet.. Jag är något ofattbart trött, men det är bara att bita ihop. Ska till sollentuna nu och äta frukost med monica!


Skitsnack, onyttigheter, film = en perfekt onsdags kväll!

Jag är så rädd för att gå hem själv att jag ska åka till pappas jobb och vänta på han tills han jobbat klart. Älskar att åka bil på kvällen när det är helt kolmörkt utomhus.


Skjut mig eller något


Skjut mig eller något

Tåget är en halvtimme sent..


Barbra streisand!!!!!!

Sitter på stationen oxh fryser ihjäl! Pm ni undrar så sitter det ett pervo där inne så jag har tagit beslutet att sitta utomhus. Är påväg till väsby för myskväll med mina fina tjejer! Förståe inte riktigt hur jag ska våga åka hem själv sen, men som jag sa förut: det löser sig med tiden.


Något i form med att jag lever

Känner mig inte stressad längre - åtminstonde inte lika som jag gjorde för 24 timmar sedan. Pratade med Pernilla för några minuter sedan och det visar sig att inte hon heller har öppnat böckerna. Känns skönt att inte vara ensam. Annars då? Ska iväg på ridningen nu och ikväll blir det filmkväll med fina tjejer från klassen! Mitt busskort har inte kommit ännu så det blir ett mysterium att lista ut hur jag ska komma till och hem från väsby. Men det löser sig med tiden..


Det börjar verkligen bli kallt nu..

Det jag har på hjärtat

Jag bor i skolböckerna för tillfället. Jag vet att det är lov. Det är tufft att heta Victoria och inte kunna skita i skolan. Jag hatar att be om ursäkt för dålig uppdatering, men eftersom jag inte uppdaterat såhär dåligt på flera år så tänkte jag att jag är skyldig er en förklaring. Händer inte mycket i mitt liv just nu. Lever loppan och försöker koppla av så gott som det går. 

Hör av mig igen när jag hör av mig.
Det är så otroligt ofattbart hur mycket saker och ting kan förändras på bara en sekund. Åtminstonde känns det så. Så många människor jag tappat kontakten med. Så många jag fått och återfunnit kontakten med. Jag tycker inte det är negativt att förändras, jag måste erkänna det för mig själv. Trots att jag saknar många saker som de var förut. Ska försöka se allt positivt. Jag mår bra. Jag gör ju det. Självklart förändras vi, man förändras. Med tiden. Tiden förändras med oss. En sak man måste ha klart för sig är att man inte förändras för att passa in. För mig är det, det absolut värsta. Jag är så glad för de vänner jag har i mitt liv idag och min familj. Okej, ska inte dra ut på det här. Vill bara säga att HANNA, så jävla glad att jag har dig. Seriöst, no kidding nu.
Ska gå in på weheartit och få lite inspiration som varje kväll efter en lång dag.

Följer mitt favoritcitat: "don't worry about people from your past, there's a reason why they didn't make it to your future"

-


Bästa filmen på länge

Jag funderar på att döda mig själv eller något liknande. Efter att ha sett den här filmen kommer det inte gå att leva normalt igen. Mitt liv kommer inte bli det samma. Dvs. om jag inte får Ryan Gosling. Är det ens lagligt att vara sådär snygg? Filmen var verkligen så överförväntat bra. Den bästa och roligaste filmen jag sett på länge. De som känner mig vet att jag hatar roliga filmer, men det här filmen.. Det är ett under att jag skrattade under hela filmen. Jag är fast. Nu ska jag ladda ner filmen. Så bra var den.