Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

you are not alone

 
den här låten ska sitta fastspikad i min hjärna tills den 10:de december, då ska jag sjunga på nobeldagen i skolan. Jani, sedan den 15 ska jag sjunga the christmas song och ett solo på himlen i min famn. ja, mycket va?
jag måste verkligen få in allt i hjärnan nu!

I'll never cry for you

Åhh, just nu känns allt eller det "mesta" toppen!
Inget plugg är väll det som ligger bakom det.. Nej, lite saker har jag att göra, men ingenting speciellt ansträngade. Igår hade vi en myskväll hemma hos cammi med lite vänner, tittade på barca. 

jag och vickan satt just vid matbordet och jag sitter och pratar med mig själv som vanligt. Helt plötsligt börjar jag berätta om jag vettefan vad.

Jag - It is impossible if you just belive..
Vickan - HAHAHAHAHAHAHAHAHA !!
Jag - ?
Vickan - It is impossible if you just belive?
Jag - hahahaha!


Jag tror att jag ska börja igen.

ja som ni hör så funderar jag på att börja blogga igen,
men igentligen, jag har en blogg, för att jag vill komma ihåg allt som händer i mitt liv nu, men jag vill inte att alla ska läsa omdet. Så besökare, ni behöver inte besöka ;)


från tjuvlyssnat.se

- två kvinnliga alkisar som är ungefär 40 år sitter och pratar om sex.
- kvinna 1 säger min man vill inte ha sex.
- kvinna två, vad gör du nu då?
- Jag använder en gurka istället! Nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha.

Asså vafan? hahahahahha-

en vanlig flumkväll me mig. + skrattHaha, alltså förlåt vickan. men jag älskar dig. var tvungen att spela in när du skratta så världen får höra dig babe ! du är fan roligast. ett liv utan dig är inget liv.

idiot, pruttunge, dumhuve, sister (from another mister!), bv, tönt, miffo.
aja. hur dum du än är så är du långt där inne den vickan som jag älskar.
2002 och framåt! vickan&vickan

/ http://viky.blogg.se - din bästavän varesig du vill eller inte.

blogg oskulden är tagen!

ja, rubriken får stå för sig själv..
sitter här med vickan nu. Har bättre saker för mig än att blogga. hejdå..


It's kind of funny.

Ojj känns lite konstigt, att ha fått sovmorgon 10 dagar i rad nu !! haha + att det är helg  nu. Men ja, det börjar gå över sakta men säkert. Skorporna är kvar men ja, det tar väll ett tag innan dem går bort. Och min svullnad, ja vad ska jag säga? den är fortfarande kvar det är rätt synd eftersom att det både är obehagligt, äckligt och att jag knappt ser någonting. Så jag skulle vara glad om den lägger sig snart. Så att jag kan gå till skolan på måndag ;) Skulle vara skönt, eftersom att det känns som att jag har missat så otroligt mycket! Nog om min såkallade "sjukdom" haha.

Idag så ska jag för första gången kliva utanför dörren, sätta mig på tåget och omringas av människor (!!!)
Jag och mamma ska till sollentuna centrum och titta runt lite och äta där eftersom att dem har typ öppnat helt nytt nu. Har aldrig varit där eftersom att sollentuna centrum inte precis är första valet haha. Men mamma sgäer att det har blivit jätte fint så ja, syrran ska ändå ha fest här ikväll för att hon fyller år så ja då vet man ju hur det slutar. Vilket innebär att man inte vill vara hemma. haha. Och sen kanske jag och mamma gå på bio :) Pratade just med astrid och ja, det lär nog bli så att jag och hon åker till kista imorgon och går och tittar när niclas hocker krocker uppträder. hahah !! Nu ska jag fortsätta, ;)


Jag saknar känslan av att känna glädjen i närheten av dig. För jag skulle inte klara mig utan den.


så himla gulligt !!


har så grymt ont!

åhh, jag vet att du mest har blivit klagande i bloggen på senaste tiden men det är för att INGENTING har gått min väg !! Och nej, inga bilder heller det är för att jag ser ut som en gris. Varje år brukar jag få en hud infektion ( inte vattkopper eller några andra äckliga koppor) utan det heter herpes. Om ni söker på google så kommer de västa bilderna självklart upp och så illa har ju inte jag. Jag har jämnfört med dem bara lite i ansiktet men ändå !! Jag brukar aldrig ha feber, och jag har typ aldrig haft det, typ bara förskylningar. Och om jag är förskyld så kan jag få herpes. Bara för att mitt imunförsvar är så lågt. Men när jag för första gången i mitt liv får 40 graders feber och ligger i sängen en hel dag. Ja då, då får jag mycket. Jag har lite på näsan, och lite på kinden. Och det kliar ju och allt, och det varar och så. Men assså det är så jobbigt för att man kan inte gå ut och visa sig. Jag har suttit hemma, i en vecka nu om man tar med när jag började bli sjuk med febern. Så att jag är rätt trött på att sitta och titta på tv4's play, för att jag har sett alla avsnitten som tv4 tv3 tv5 tv6 tv8's play har + mtv's. Så jag har ingeting att göra !! och nu när jag vaknade imorse märker jag att hela mitt ansikte är uppsvullet. Jag ser ut som en kines vid ögat (ta inte illa upp det är ju inte något dåligt) men jag är ju inte det, och jag ska ju inte vara kines så för mig är det ju inte bra. Jag kan knappt kolla känns det som. Och om det är såhär kineser ser så skulle jag inte vilja vara kines eller japan !!!! jobbigtvärre. Ja. det här var min förklaring. Hoppas att det är slut någongång nästa vecka.

fortfarande sjuk.

jag blev ju sjuk i torsdags, och ja. När jag väl blivit frisk och allt. då får jag några jävla saker i fejjan, som typ förstör allt. Det är sånna där grejjer jag får när jag harft lågt imunförsvar. vafan?! stannade hemma från skolan i dag också, eftersom att jag itne kan gå ut och visa mig. Jag ser ut som ett monster. Så mamma beställer tid idag så att jag kan få börja ta pencilin. allt ska vara ur min väg, fyfan säger jag bara.

förstår inte hur man kan.

pojken som kallades det - Pojken som inte fanns - och Pojken som överlevde är 3 av de böcker som dave pelzer har skrivit. Asså jag måste säga att jag har aldrig, aldrig aldrig precis tagit åt mig av att läsa böcker, eller ens varit intresserad. Jag brukar tycka det är så jävla tråkigt att sitta och stirra rakt i en bok. Men jag måste fan ta och säga att jag har aldrig blivit så berörd av en bok i hela mitt liv som jag blivit av den här boken som Dave Pelzer har skrivit. Den första boken heter pojken som kallades det, den handlar om när han var liten och hur han blev misshandlad av hans psykiskt sjuka mamma. Hur han isolerades av sin pappa och sina bröder, hur han behandlades allt sämre än en hund och att han själv många stunder ville dö. Det jag undrar är hur han orkade gå igenom allt, hur han orkade tänka framåt när han bara var 12 år gammal eller hur han efter att han blivit knivskuren av sin mor tvingats att gå upp och städa köket på en halvtimme och som hot inte annars få någon mat på en vecka. När hans pappa inte ens bryr sig och inte säger i från när han står framför ögonen på honom och ser hur grovt misshandlat han blir. Då undrar jag när gränsen går? Nu är han vuxen och han har skrivit dem här 3 böckerna för att hjälpa andra. Han har gått igenom allt det här och har nu familj och en liten son. Han har träffat sin mamma efter många och frågat henne hur hon kunde vara så otroligt grym mot honom. Då undrar jag när gränsen går?


bloggen kommer inte i första hand.

Just nu kommer bloggen inte i första hand.
Jag har legat i 40 graders feber hela dagen/kvällen igår  (har aldrig haft feber förut). Har inte gjort någonting annat än att sovit. Har hostat varje sekund. och det har kännts som att jag har missat hela mitt liv. Missat 2 dagar i skolan och hela helgen är bortkastad. På helgen ska man göra roliga saker. Jag som hade planerat att sova hos mathilda och gå på körslaget och tjäna pengar. Vafan. Körslaget, det är final och jag får inte gå. För min jävla hosta kan gå och dö. Och ola, är i final. Varför ska det här just hända mig. JÄVLA SKIT. febern är över och hostan är så jävla jobbig. så ja, nu hoppas jag ni fattar, BLOGGEN KOMMER INTE I FÖRSTA HAND !!
ahh... så jävla irriterad jag är.


OLA ÄR VIDARE I FINAL!!

Ja, ni hörde rätt. Min idol har gått vidare . du är bääääääääst.


ska ta tag i allt.

Har rå mycket plugg att ta tag i !!
Har redan pluggat lite på skelettet & har skrivit hela tyska grejjsen som vi har till fredag nästa vecka. Nu är det bara att översätta till tyska! Skönt. Min lärare i tyska säger att jag verkligen måste göra det här arbetet bra för att få ett VG till julen så ska verkligen försöka göra det nu! Mitt musikarbete lämnade jag in idag! skönt, och sedan så har jag matteläxa som jag ska sätta fart med nu, och sedan är det no:n som jag måste plugga mer på.
såhär ser min vecka ut:

Måndag: Skola, sedan till stinsen och fika med emma.
tisdag: pluggapluggaplugga !!
onsdag: skolan och rida med astrid.
torsdag: Hem till morfar och plugga till no provet.
fredag: Kanske sova hos Mathilda (vi får se).
Lördag: Körslaget förhoppningsvis.
Söndag: Plugga med morfar, jobba och ta det lungt.

Kändes skönt att skriva ut allt det här nu. ..

grym låt !!


bilder spanien del 1.


Kusins super balla ögon! (har inte redigerat något!!)


Första dagen var det skit mycket sol typ 35 grader !! :)


Utsikten från lägenheten på kvällen är grym!


Superballa varuhuset hipercor !! status asså !


hahahaha !


aporna var så söta !!


varför bloggar jag inte?

ja.. jo.. det är för att , jag inte har orkat. Jag känner att jag inte tänker blogga för att jag "måste". Det är någonting jag valt själv, att ens blogga och nu har jag valt att inte göra det på ett tag. Känner ingen lust och dessutom så är det rätt mycket i skolan. Som jag tyvärr tänker på lite mer än just bloggen.
Vafan det är snart jul! :) och ja.. g det inte vad jag ska köpa till alla! haha. Astrid har färgat håret brunt och ikväll ska jag till henne och titta på hennes hår :O haha! nu är jag på jobbet. hejdå!

OLA ÄR I FINAL I KÖRSLAGET, TEAM-OLA FOR THE WINNERS !!! OLA DU ÄR BÄST & JA, VAD SKA JAG SÄGA. NU TAR VI HELA ALTET !! HAHA :d

ingen lust att blogga.

en kille ringde just upp och sa att jag var välkommen till körslaget imorgon. Självklart så kan jag inte gå. fanfanfan vad folk kan ta sig i rumpan !! så jävla arg och sur att jag inte kommer gå men jag får hoppas på att jag får biljetter nästa vecka när han SKA gå till final den favoriten! :) ANNARS tar jag livet av mig.

RING OCH RÖSTA PÅ OLA IMORGON ANNARS FÅR NI MED MIG ATTT GÖRA !!

Imorgon kommer jag hem !!

vafan, imorgon ar jag hemma brudisar! Saknat mig? jo jag vet att ni har sàklart.
Sitter pa ett internet cafee nu, och ja har internet :D inte varje dag;) kanner att jag verkligen behover ga pa toa och tomma allt som finns dar inne..
Har inte druckit vatten pa 5 dagar !! Vet inte hur det blir med bloggningen sedan nar jag kommer hem, men ja. tror inte sa mycket eftersom att det ar mycket i plugget, och ja jag har ju ett liv liksom utanfor den har bloggen.
men ja, jag ar inte sà brun! :( sa haha skratta inte at mig nar jag kommer hem! kraaaaaaaaaam.