Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

veckans fråga!


when I am sick the whole world feel bad.

Idag har jag varit nere på torpanängen och badat/solat med en vän. Eftersom att jag är väldigt svår att få ner i vattnet så kanske jag inte är den roligaste att spendera en dag på stranden med. Men efter ett tag när det blivit så pass hett på stranden hoppade jag i vattnet jag funderar fortfarande på hur jag kunde. Men det är en annan femma.

När jag och Emma bestämde oss för att åka till stinsen började jag genast känna att jag inte riktigt såg korrekt vilket jag vet är symtom till migrän. Så jag tog två alvedon men när vi kommit till stinsen kände jag ändå att jag började må illa osv. så vi bestämde att vi skulle åka dit imorgon istället. Sen kom mamma och hämtade mig. Men nu står cykeln kvar på stinsen vilket den inte borde så mamma ska sjussa mig dit så får jag cykla hem. Hoppas ni haft en bra dag! :)


VICKAN FYLLER ÅR IDAG! VÄRLDENS BÄSTA VICKAN!

Nu som sagt i lördags kom jag hem från mitt landställe uppe i Dalarna, det har varit rätt kul, Ebba kom upp på tisdagen och stannade till fredagen. På torsdagen kom mammas jobbar kompisar upp, alltid lika konstiga haha. Nu är jag hemma och kommer stanna hemma i drygt en vecka om jag gissar rätt. Under hela dagen har jag suttit och lyssnat på min underbara idol Ola Svensson. Älskar verkligen Sky's The Limit. Har aldrig känt så här för någon av hans låtar tidigare! Alla är otroligt grymma, och bland dem bästa jag har hört men herregud den här slår allt!

Har nu suttit och trixat lite med bloggen, fixat headern och så. Jag tror jag är nöjd, blir väll lite små ändringar i menyn och så men vi får se :) Efter som att jag inte vet i vilken stad jag ska gå på diggiloo turnen så sitter jag och grubblar på det. Jag vet inte riktigt vem jag ska gå med än men jag hittar nog nån. Jag tror det blir Avesta eller Stockholm.

tycker om den här bilden :)

MIN BÄSTAVÄN VICTORIA SOM DU HITTAR PÅ VICKANSFOTO.BLOGG.SE FYLLER ÅR IDAG! :)


Ola svensson Sky's The Limit!


Eftersom att jag varit bortrest har jag varit lite efter med Ola fronten..
Hans nya singel Sky's The Limit har nu släppts och jag älskar den så otroligt mycket.
Man får sådan otrolig glädje när man ser han.
Min idol är bäst! Sommaren 09 säger jag bara :)

Svar till anonym, var gör du dina designer?

var gör du bloggdesignerna nå'n stans?
du kanske kan lägga upp det på bloggen, för dom är superfina.

/en person som undrar...

Svar:
Det var en person som undrade var jag gör mina bloggdesigner.
Det är jätte kul att höra att någon tycker dem är fina, jag gör dem helt själv i min Photoshop 7.0,
vilket jag klarar mig bra på och gör lagom komplicerade designer som jag kan hantera :)

en dag med mycket sol att erbjuda!

Under 1 ½ veckas tid kommer jag vara på mitt landställe uppe i Dalarna, där finns det knappast vatten, el eller tillgång till dator. Man får hämta vatten i brunnen (riktigt källvatten) och man får borstatänderna utomhus. Dass finns det också men det är inget plastdass som vissa ser det, utan ett dass som man sitter med öppen dörr och känner vinden komma igenom träsprickorna. Mysigt! eller inte.. Som ni förstår innebär det också inget bloggande! Men pappa kommer ta med sig en dator upp så jag får se hur det blir med den saken man får ju hoppas på det bästa!

Min dag har varit underbar, jag har varit med min älskade vän Cammi och vi har haft picknik, men mycket garvanfall kan jag lova! Efter som att jag ska upp kl. 6 imorgon bitti är det dags att pussa kudden. Ni får ha en härlig vecka med mycket sol så kommer jag tillbaka med ett leende på läpparna! Jag kommer sakna älskade Stockholm!


sommaren var snäll och kom hit.


Idag kommer jag att se en biofilm som heter "Kvinnorna från förr" med en vän. Det kan nog bli kul.
Vädret har blivit mycket finare nu, och det börjar klarna upp.

Imorgon åker jag till mitt landställe och blir där i en vecka om inte mer.. Jag vet inte hur det blir med bloggningen, men pappa har sakt att han ska ta med sig sin dator. Skönt det! Mamma har planerat att vi ska gå och vandra hela dagarna, titta på andra fäbovallar, åka ner till stan och titta på älvar och så vidare, men frågan är om jag tänker följa med på det? Hon kan drömma om det! Har haft maraton med eagles nu, har suttit och lyssnat på min älsklings låt (love will keep us alive) hela morgonen. Hur var er helg? :)

Pictures från Syrrans student..

Det här är lite bilder från Alexandras student som jag lovat att lägga ut. Men just nu är min dator lite konstig och det går inte att ladda upp fler bilder, får se hur det blir ikväll, om det går.

Jag sitter nu här med emma och vi har just bakat kladdkaka. Vädret börjar iallafall bli lite bättre, det regnar inte ...


sometimes you're crazy, but you'll always be the best!


Bilderna är tagna från Olas blogg :)

studenten, skolavslutning, äntligen sommarlov!

I Torsags tog min syster (alexandra) studenten. en stor dag! och jag hade skolavslutning. I fredags sov jag hos emma, och idag har jag varit med vickan (ska till henne senare ikväll också). Det har varit en lång helg hitills. Jag tog minst 500 bilder på torsdagen men jag har glömt min kamera hemma hos emma (smart som jag är). Så bilderna kommer imorgon.

Jag har dessutom fått en ny mobil, den är inte fin på något vis men eftersom att jag är så slarvig får jag väll stå ut.
Nu ska jag snart dusha.. känner mig lite ofräsh.


Fotbollstunering i skolan, gick som väntat.


Har spelat fotboll hela dagen..
Man kan väll säga att det gick sådär. vi kom så kort man kunde komma. aja det är ingenting att hänga läpp för.


Imorgon är det skolavslutning och det är någonting jag ser framemot!
Ska ta en dush, och sedan äta lite. Vad tycker ni om bilderna här ovanför? Det blir väldigt fina bilder när det är dagg, så det är ett plus när det regnar! Har ni haft skolavslutning eller ska ni ha?


bloggdesignera färdiga, snart kommer fler...

tjenare bloggen!
Efter skolan åkte jag till stinsen och handlade skor till skolavslutningen. Jag har i vilket fall som helst bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Annars har jag suttit och hållt på med bloggen under hela dagen. Ebba&Louises bloggar är klara. eller imorgon ska jag sätta mig och hålla på med kodningen på Louises blogg, men allt är klart på ebbas. Klicka här för att komma till ebbas och här för att komma till Louises.
Vilken tycker ni är finast?


Snart slutar skolan ..


Nikon D60 18/55 mm.

Under hela helgen har jag varit uppe i gävle hos vännerna. Det har varit grymt kul som vanligt, och det visade sig att jag inte kunde kkontrollera mina känslor när jag träffade islizz.. Har tagit massor utav bilder :) Men eftersom att jag har hållt på med bloggen och ebbas blogg under dagen orkar jag inte sätta mig och trixa med bilder just nu. Men Ebbas design är klar nu! klicka här!

Snart närmar sig skolavslutningen och det är jag väldigt glad över. Nu är det ju klart att premiären av Olas nya singel kommer spelar på liseberg den 22 juni och då kommer jag inte kunna vara på plats, är väldigt sur&ledsen för det men det är sånt man får ta. Nu ska jag ta mig en dusch!

Föresten, vad tycker ni om nya headern?

helt sinnessjukt! :)

Nu är det bestämt, olas nya singel kommer ut den 22 juni! Det känns helt sjukt att det är sant, vi som har längtat så länge! Den kommer heta sky's the limit. Jag är så grymt taggad, kommer inte kunna vänta! :D
Och detta skrev Ola bland annat i sitt inlägg på ola.cd: Ni kommer alltid vara nummer ett för mig! Kärlek ola
Han är verkligen allt man kan önska sig...Nikon D60 18/55 mm.

vårkonsert 2009

Nu har jag kommit hem från årets vårkonsert! Det var otroligt kul som alltid. Men självklart var jag nervös innan, men det lugnade ner sig sedan. Alla var verkligen jätte duktiga! Jag sjöng ju solo på "love will keep us alive". Hoppas att det inte lät allt för gräsligt! Jag har en video, men den kommer jag självklart inte lägga ut eftersom att jag är livrädd..

Imorgon blir det grönalund med klassen, kommer bli otroligt roligt! längtar redan.. har ni haft en bra dag? :)

   
( jag visste inte om alla andra får lägga ut bilder på internet )

Min hals mår inte bra, kris!

Alla underbaraste, jag mår bra men min hals mår inte fullt lika bra. Jag ska sjunga inför hela skolan imorgon och jag vet på riktigt inte hur det ska gå.. Min hals säger ifrån totalt! Jag sitter bara och snyter mig och det bara rinner i näsan. Jag måste se till att krya på mig! Så jag har bestämt mig för att inte sjunga nu på hela dagen, jag undrar hur det kommer gå. Man får väll försöka iallafall.


det här är min pappa haha! en bild från 1996, då jag just hade föds..