Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

En härlig kompott.

Dagen till ära är inget mindre (eller märkvärdigare) än alla hjärtans dag. Egentligen hade jag inte kunnat bry mig mindre men eftersom jag har så oerhört fina människor runt omkring mig så passar det bra att ge dem lite extra uppskattning. Jag älskar dem så oerhört!


Märta träffade jag under mitt andra halvår i Australien. Vi flyttade ihop ganska fort och trots både upp och nedgångar så är vår vänskap absolut något som jag är väldigt tacksam för.

Amanda är en person som jag varit bekant med under större delen av min uppväxt men det var först i Australien som vi började lära känna varandra på riktigt. Vilken kvinna alltså. Älskar henne för hennes äkthet och kvalite, en riktigt fin och äkta vän.
Min bättre hälft som jag också lärde känna under året i Australien. Att vi två bara vetat om varandras existens i ett år är för mig alldeles overkligt. Det känns som att jag delat varje ögonblick av mitt liv med henne.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback