Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

MITT 25-ÅRIGA JAG

Jag hoppas du mår bra. Mår bra i dina näras tillvaro men kanske viktigast din egen. Att du tycker om dig själv och vågar stanna upp när du känner att du springer ifrån dig själv.

Jag hoppas du har hittat någon eller något som fått ditt hjärta att bulta. Som gör dig orädd för närhet och öppen för känslor. Någon som hjälper dig att våga det som gör dig skör och känna trygghet i de allra jobbigaste lägen. Någon som älskar dig och som du för första gången vågar älska tillbaka.

Jag hoppas du är glad. Skrattar högt och ofta, skämtar om din ångest öppet och fritt men också gråter när du behöver.

Jag hoppas också att du börjat ta tag i det som skaver inuti. Accepterat att det du känner är på riktigt men absolut inte föralltid. Och att du pratar om det. För att du vet att det hjälper.

Jag hoppas du har rest till många fina platser. Städer, länder och världsdelar som ger dig ett lugn i kroppen. En känsla som du sparar inom dig för kommande utmaningar i livet.

Jag hoppas du har en bra relation med din familj, kanske ännu bättre än idag. Att mormor och morfar mår bra och fortfarande är pigga 80-åringar. Att morfar dragit ner på jobbet och spenderar mer tid mer mormor. Att du och Michaela fortfarande är bästa vänner och umgås mycket, om inte hela tiden.

Jag hoppas du är hälsosam på både ut- och insida. Att din ångest varken går ut över träning eller mat, någonsin. För att du är värd det.

Och till sist hoppas jag att du läser det här och känner att du åtminstone kan bocka av några av punkterna. Och om inte, göra en förändring.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback