Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

När någonting gör ont

Alltså nu har jag gråtit tretusen liter för dig. Och tårarna, som jag trodde skulle vara slut för längesen, rinner fortfarande ner från mina kinder. Du gjorde mig så jävla illa. Och du gör mig fortfarande så förbannad. Att du ska få sitta där i lägenheten som förut brukade vara vår medan jag ligger här i min 90 säng och går sönder för dig.
 
Jag gav dig det mest sårbara jag äger. Jag gav dig mitt hjärta. Du tog emot det med öppna händer och det naiva i mig trodde att du skulle ta hand om det med omsorg. Istället kastade du det i väggen och gick därifrån. Och nu sitter jag här och har förlorat inget mindre än det som är svårast att lappa ihop. Det som du kastade i marken och som jag nu måste laga med min egen tid och sådant som man hört ska hjälpa. Sådant som egentligen inte hjälper.
 
Hjärtesorg är det läskigaste jag vet. Och det konstiga är att jag kan relatera till det så mycket fastän jag aldrig upplevt det. Aldrig varit i närheten av det. Jag har sett det. Hört om det. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback