Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

TANKAR

Har fått ett jäkla sug efter att skriva. Får mycket tid över att tänka här, trots att jag är igång dygnet runt. Den här platsen får mig att tänka på livet på djupet. Vad som är meningsfullt och vad man egentligen bara borde, men sällan, lägger åt sidan. Vilka människor och typer av energier jag vill ha runt omkring mig. 

Har ni läst boken the secret? Inte jag. Men så påläst som jag är om den, med tanke på alla skriverier och omtalanden så skulle man kunna tro att jag faktiskt har läst den ett tiotal gånger. Och jag tänker mycket på allt där till. På hur de energier man speglar utåt reflekteras tillbaka till en. Och då tänker jag hur otroligt otroligt missbevisande jag kan vara i perioder då jag är rent av olycklig. Liksom jag andra stunder är så väldigt lycklig. För så fungerar jag ju. Jag är bra på att värna om relationer, jobb och annat som gör livet viktigt, men när det kommer till min egen lycka så är jag den största periodaren jag känner.

Ibland brukar jag gå tillbaka i tiden och titta tillbaka på gamla blogginlägg, först då inser jag hur olycklig jag varit i perioder. Och fortfarande är. Vissa dagar känns det som att jag ska gå av, allt bara gör ont och är jobbigt. För att precis allt dagen efter är alldeles alldeles underbart. Och visst är det läskigt? Hur gör man egentligen för att kunna uppskatta livets lyckliga perioder och låta dem bära en under de jobbiga stunderna? Att lära sig att hantera och kanske också till viss del kontrollera sina tankar är något jag alltid bär med mig för att inte låta mina "perioder" ta över hela min person. Jag vill inte att mitt jobb som jag älskar ska kännas tråkigt halva mitt liv bara för att dalarna är många och branta. Att mina vänner som jag värderar högst av allt ska se mig vara så ledsen så ofta över sådant som jag egentligen kan se bortom om jag väljer det.  Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback