Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

ATT VÅGA ÄVEN I KÄRLEK

Jag är en väldigt modig person. Jag vågar göra många saker och backar inte i första taget helt enkelt. Allt från att jag vill resa till andra sidan jordklotet helt själv till att jag vågar vara mig själv när det är som läskigast. Och framför allt är jag självständig, jag vilar liksom inte i andras händer.
 
Men när det kommer till kärlek så vågar jag ingenting. Jag skulle aldrig satsa i känslor för att kanske vinna. Och hur kan man vara så modig i mycket med så rädd i något annat? Jag begriper liksom inte. Förstår inte människor som blivit kapade på mitten av den dem älskat så mycket, och trots detta ger sig in i leken igen. Jag blir liksom vettskrämd bara av tanken. Och så har jag funderat på om detta är en period, men så har jag kommit fram till att det inte alls är det. Det är jag som person som aldrig släppt in någon på djupet. Att kasta av sig kläderna för någon som inte betyder någonting alls, i kontast till sätta sig ned och prata med någon som skulle kunna få någon form av betydelse för en.. Hur vågar man det. 

Jag tror att det här är mitt livs projekt. Att våga våga även i kärlek. Att inte backa innan det ens har börjat.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback