Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

I'D RATHER BE HAPPY

Jag är en människa som älskar att träna på förmiddagen. Att träna på kvällen kräver extrem diciplin för mig. Efter en hel dag finns det inte mycket krafter kvar till att träna som jag vill när jag väl tränar. Morgonträning betyder nödvändigtvis inte att jag är en morgonmänniska (snarare tvärtom) men när det kommer till träning så ger jag som mest innan lunch.

Eftersom jag i princip ätit vad jag vill (för att vara mig) sedan oktober så har jag kommit fram till en tumregel jag börjat hålla mig till. I veckorna håller jag mig till bra, näringsrik mat och på helgen får jag i princip göra vad jag vill. Detta har ingenting med ångest eller liknande att göra, utan för att må bättre rent psykiskt och fysiskt. Håller jag mig till detta mår jag som bäst.

Idag har jag startat min fredag med inget mindre än ett intervallpass med min favorit instruktör Malin. Har cyklat för henne regelbundet i tre år nu och det finns ingen som oavsett mitt humör kan få mig att ta ut mig så mycket som hon kan. Hon kan hon!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback