Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

ATT INTE HA TID ATT VARA SJUK

I tisdags fick jag feber för andra (?) gången i mitt liv. På jobbet också. Det ena ledde till det andra och det hela slutade med att jag har legat hemma i fem dagar med feber, halsont, krämper, förskylning, ja you name it. Det kunde inte ha kommit mer olägligt men nu är det bara att ladda om till nästa vecka istället för nu är jag helt frisk igen.
Eftersom jag inte kan äta gröt längre (gluten) så brukar det bli bananpannkakor. Eller omelett.

Nu känner jag mig fit for fight. Veckan som kommer kommer bli CRAYCRAY. Det vankas jobb på drottninggatan, stängningshelg i sollentuna butiken, utgång med jobbet, träning och sen ska jag hålla mig frisk också, vilket nog kommer gå åt helvete. 


Du vet att havre i sig inte är gluten, utan de kan innehålla spår av gluten, alternativt ha fiberberikats med vetefiber. Så havregrynsgrött kan du lätt äta, antingen den som står på glutenfira andelningen, eller vanlig som enbart behandlats i samma miljö ;)

2015-03-24 · 07:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback