Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

VILKET FLYT JAG HAR


Alltså nu ska jag försöka lugna ner mig och försöka låta hyffsat normal (och försöka dra det här kort vilket aldrig kommer gå) men FY I HELVETE vad glad jag är. I julklapp fick jag presentkort på Åhlens för att köpa ett par Acne skor jag varit sugen på i säkert två år. När jag precis efter nyår skulle köpa dem så var dem på rean och enda storleken var 35. Där kan man säga att hela mitt liv gick i bitar. 

Men sen hittade jag dem på blocket för halva priset och tänkte att nu kan jag fan lappa ihop livet igen. Och då hände det bästa, dem var på rean på Acnes hemsida. Tjiho tänkte jag och nu är dem så mycket mina som dem kan bli. 

Satte på mig dem första gången igår men så höll jag på att göra en rejäl vurpa på mitt trägolv (och jag har inte råd att krascha svanskotan för 5:e gången) så nu har jag klackat om dem också. Och OM jag kommer bo i dessa. 

Och för att inte nämna att jag precis var hos specialläkaren som sa att jag kan börja träna igen. Jag har fått konstaterat att locket för öronen beror på käken (så bettis får hänga på länge till) och min envisa näsa är en kroniskt inflamatorisk (?). Så hej alla nya mediciner och på detta kanske allergi.
Grät som en fem åring igen men doktorn sa: "Du har så fina blodkärl det kommer gå jätte bra" och nu ska jag fira 

snart frikort igen!!! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback