Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

SENASTE VECKAN

Känsolsam vecka. Mycket tankar, funderingar och en hel del ångest faktiskt. Har känt ett jävla sug över att gråta. Bara få ut alla känslor som jag går och bär på. Och ilskan. Och besvikelsen. Och oron. Mår så jävla bra i allmänhet så när ångesten tränger sig på allt oftare blir jag nästan förvånad. Som att den inte är en lika stor del av mig längre, att jag inte låter den vara det.


I onsdags började jag dagen med ett stört lyckat spinningpass och som ett avslut åt jag och mina pärlor middag tillsammans. Hamburgare var åratal sedan sist så om vi slog på stort.

Såhär ser mina frukostar oftast ut för tillfället. Har inte riktigt någon inspiration? Har ätit detta så länge jag kan minnas hehe så börjar på något konstigt (?) vis tröttna. 

Har hängt med några ytterligare pärlor. Jesus vad jag älskar er

Och för att inte nämna att den förbaskade shoppingen jag hållt på med. Satan vad jag handlat och satan vilka kap jag gjort. Vänta bara!
Och ikväll efter en hel dag på stan blev det sushi och riktigt fredagsmys. Lär vara välbehövligt eftersom morgondagen kommer vara jobb 12-18, AW på Caliente följt av utgång med alla tjejerna för att fira Ollie som blivit 20 år. Alltså sen när blev vi såhär stora. Inte tonåringar längre. Jag och mina tjejer som alltid varit så små. Fattar NADA

Nu ska jag gråta lite över allt och inget, lyssna på sorlig musik, torka tårarna, skriva ett känslosamt inlägg och sätta in bettskenan i käften och göra mig redo för nattinatti. Imorgon äre träning som får kickstarta dagen. Hängre nämligen på sats stureplan tidigare idag men inte tränade jag inte. Glömde låset så satt och spanade på kändisar samtidigt som jag sminkade mig från scratch. Så kan man ju också göra!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback