Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

LITE KVÄLLSORD

Livet är så jävla fantastiskt och det är så viktigt att komma ihåg det. Mitt i allt det onda finns det så mycket att vara lycklig över. Det är inte alltid vi har en förklaring till varför vissa saker händer. Varför man blir sårad av den man älskar, förlorar någon närstående eller skadar den som tillför mest ljus i ens liv. Sorg är en del av livet och glädje är ett måste för att kunna möta allt det mörka med styrka och en gnutta hopp. Och det är så jävla viktigt att inte alltid klandra sig själv. Och så är det viktigt att ta vara på allt det lilla. Om det så är den sista kramen för dagen, telefonsamtalet med en nära vän eller efterätten en tisdagskväll. Ta vara på det. Se aldrig detaljerna som onödiga. Ingenting är onödigt så länge det gör dig glad. 

Och förstå att livet är mer än den känslan som du känner just precis nu. Att livet är färgglatt och i ständig rörelse. Du kommer inte ha ont föralltid och din ångest kommer gå över och ljuset du inte ser just nu kommer komma tillbaka och livet är för fint för att inte tas om hand. Det finns så jävla mycket som är viktigt, men viktigast av allt är kanske att förstå det oviktiga i mycket. Ligg inte vaken med ångest över gårkvällen, bry dig inte om det bortglömda träningspasset och haka inte upp dig på den där killen som inte hörde av sig. Det är inte viktigt. Det viktiga är att du kommer ihåg att leva och gör det jävligt bra.


det sista stycket kommer jag spara så jag kan läsa det kvällar & stunder som denna, när man inte tycker livet är sådär färgglatt. Det där var det finaste och klokaste och bästa jag läst på länge. Helt otroligt vad det gick rakt in i hjärtat på mig. Tack. Tack. Tack för att du skrev det där och delade med dig av detta. Det var underbart

2015-01-30 · 20:22:41

WORD!

2015-02-02 · 10:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback