Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

BUSY GETTING STONGER

Hur har er start på 2015 varit? Min skulle man kunna säga ha varit åt skogen men jag försöker se det som hänt utifrån den positiva sidan. I Februari står jag utan jobb och sjuk är jag fortfarande. Jag har fått bettskena som redan börjat hjälpa mot mitt lock för öronen (om jag nu inte inbillar mig) och jobb söker jag hela tiden. Jag vill vara ledig nu tills jag blir helt frisk men det känns ändå väldigt konstigt att inte ha ett jobb att gå till på samma sätt. Och det var någon som undrade varför jag inte kommer jobba kvar på Lagerhaus och det räcker väl med att säga att det helt enkelt blir så ibland, handels är ju inte alltid ett säkert kort om man inte har en fasttjänst ;) Så mycket blandade känslor dock, det är ju ändå som mitt andra hem. Vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer gråta min sista dag. Inte alltid lätt att vara känslomänniska hehe. Men men, det kommer komma något bra ifrån detta också.

Inställning är verkligen allt, det blir det vad man gör det till. Jag har bestämt mig för att så lite som möjligt stanna upp och älta. Har jobbat aset av mig det senaste 1,5 året och varit sjuk i ett halvår så vila behöver jag om något. Vill kunna träna igen och syssla med det jag tycker är absolut roligast. Och detta är en erfarenhet det med!

Puss på er

Saknar detta så jag spricker
 
Vad har hänt annars då? Jag har gjort mycket dumheter, tittat på tiotusentals filmer på vår nya tv, gått ut och toppat mina matkostnader med hästlängder, shoppat och umgåtts med mina vänner mer än någonsin.
Men mest har jag nog umgåtts med min syster, vi på typ på varandra

Och för att inte glömma min underbara kollegor. Börjar nästan böla av att kolla på bilden och tänka på hur fruktansvärt jag kommer att sakna dem

Träningskläder har jag inte köpt sedan Augusti. Känner liksom inte ett sug nu när jag saknar träningen så mycket. Istället har det blivit annat. Louis-vuitton parfym, underkläder (och massa annat) från victoria secret, primeboots, partytoppar, oddmolly koftor, sminkborstar, handskar och nu senaste: acne skor som snart ska komma på posten. (så jätte nervös och exhalterad)

Dagens påminnelse:Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback