Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

THE BEST IS YET TO COME


På grund av allt som varit fel på min kropp så har jag inte kunnat träna ordentligt sedan september förra året. Det låter helt sjukt, det handlar om ett halvår. Det har varit super jobbigt av många skäl, men främst så har det varit den mest lärorika tid jag gått igenom. Jag har haft den roligaste tiden på så många år. Jag har kanske varit ute lite för mycket, sovit lite för lite och ätit lite för dåligt, men jag har skrattat. Jag har varit så jävla glad. Glad över att jag kunnat göra vad som helst utan någon som helst ångest. Och utan den här perioden av utebliven träning så hade jag aldrig kommit såhär långt idag. Jag känner mig värd att må bra och jag tycker att jag förtjänar att lämna ätstörningen bakom mig. Jag är inte lika rädd längre, för jag har fått smaka på allt det friska. Och fan jag är så lycklig för det.

Och nu när jag börjat träna igen gör jag det av rätt anledning.

Det är nu tre år sedan allt drog igång på riktigt. Träningen, maten, ångesten. Två år sedan jag började gå i behandling och ett år sedan jag avslutade den. Fan vad jag kämpat.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback