Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

ILLAMÅENDE TJO

Idag är det fettisdagen och fy vad jag mår illa. Orsak 1. körde ett rejält boxningspass igårkväll följt av spinning med Anna imorse och jag som tycker att jag borde må bra mår bara illa. 2. Köpte med mig semlor efter träningen och promenerade till mormor. Den där semlan hade jag inte behövt äta för nu mår jag ännu mer illa

Hur vet jag inte men lyckades inte få en bild på semlan så här är mormisen istället
Men iallafall första gången jag äter semla på nog tre år. Heheeheh
Det viktigaste just nu för mig i mitt liv är att jag är glad och gör sådant som får mig att må bra. Om det så är för stunden eller på längre sikt. Jag vill må bra i mig själv och det jag gör, dem jag umgås med och det jag lägger tid på. Just nu mår jag så jävla bra av att träna högintensiva konditionspass istället för att lyfta på gymmet, och då gör jag det. Nu förtiden älskar jag att hitta på spontana saker och då struntar jag i vad det innebär för morgondagen, om det så är för lite sömn, ett uteblivet träningspass eller lite för mycket vin. Jag gör precis vad jag känner för och det har jag inte kunnat göra på ett flertal år, men nu kan jag,Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback