Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

HELG UNDERBARA HELG

I fredags firade jag och brudarna vår favvotjej. Vi förade hos Ebba för att sedan beställa taxisar till stan. Blev en sen kväll som resulterade i en väldigt jobbig lördag! (Men jävlar vad kul vi hade)
Lördag spenderade jag i soffan hos Kajsa med tjejerna för att sedan ladda om för fifty shades of grey med Carro, Kajsa och Anna. Trodde inte man kunde bli såhär kär i en film. Köpte böckerna idag, jag som aldrig läser vad händer?!
Söndag = jobbdag = pengar finns snart igen? Nu är det officiellt och jag kan ge er lite klartecken, vi stänger ner butiken därav kommer jag sluta.
Och det är ju ändå söndag så då känns det som att det är dags för lite deprimerande ord. Hehe hur ska jag överleva denna vecka. Jobb 5/7 dagar och typ 3 kr på kontot. HEHE


Men köpte du böckerna?? Jag har ju hela trilogin här hemma som ligger och skräpar. 60 spänn för alla tre, sålde ju ut förut :) Så lämna tillbaka böckerna nu och ta mina som är så gott som nya. Så får du mer cash på kontot. puss /vickan

2015-02-19 · 21:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback