Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

FREDAG OCH LÖRDAG

I fredags firades Ebba för andra gången med både släkt och vänner. Dem hade laddat upp med ALLT, catering, alkohol, feststämning, snacks, efterrätt, bra musik och så bjöds det på väldigt många skratt. Det visade sig bli en rätt sen kväll så först vid halv tre tiden hamnade jag och Kajsa i min säng.
Ja ni ser ju..... 

Idag har jag shoppat lite.. Den absolut bästa produkten vi säljer på Lagerhaus är våra matlådor i glas. Hur många matlådor har man inte slängt i soptunnan för att dem läckt? Dessa gör aldrig det. Och dessutom är dem snygga, och kan värmas i både ugn och micro. Tyvärr är dem slutsålda i hela landet..
Och så massa känslor på det. Det gör ont att packa ner hela butiken, förklara för hundratals kunder varje dag varför vi ska stänga och samtidigt hålla leendet uppe. Idag bröt jag ihop för första gången.


Varför stänger ni ner butiken?

2015-02-21 · 23:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback