Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

DEN SOM ÄR DEN

Jag är väldigt öppen som person. Pratar om det mesta och har inte svårt för att öppna upp mig för dem i min närhet. Snarare berättar jag för mycket och har svårt att hålla käften. Jag tror att det är en styrka hos mig. Jag berättar hellre för mycket än för lite. Och jag tror att det gör att jag har så många nära mig, och att många öppnar upp sig för mig som jag öppnar mig för dem. Jag har svårt att se mig själv i en relation där samtal på djupet knappt existerar. Det behöver inte vara jobbiga saker men just det där med att man vill berätta ALLT för dem man älskar och ALDRIG vill hålla det inom sig. Jag är så.

Samma sak är det när vi snackar känslor. Jag kan inte kontrollera och heller inte undvika att prata om dem. Ibland vill jag vara en av dem som utan problem kan sätta locket på och fortsätta som ingenting, för väldigt ofta ångrar jag mig att jag agerar ut mina känslor allt för mycket innan jag tänker efter. Att jag förstorar upp saker som jag upplever som livsavgörande fastän det inte är någonting att haka upp sig på. Men å andra sidan älskar jag mitt sätt att vara och den komiken som kommer med. På något sätt känns det jävligt bra att vilja dela allt med dem jag älskar och lita på dem tillräckligt mycket för att tillåta mig själv att bli sårbar. 
 
Idag fyller en av de viktigaste personer i mitt liv 20 år. Fatta vad du fått stå ut med mig och alla mina bekymmer varje dag. Fatta vad glad jag är för att du är den som är den! LOVEYOUBIGTIME<3Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback