Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

NU SÄGER JAG ORKAR INTE

Jag har hyffsat mycket motvind i dagsläget. Inte riktigt motivation till någonting förutom jobbet. Trött på att vara sjuk efter nio månader av konstant förskylning, läkarbesök, öronlock och listan kan väl göras ganska lång. Idag kraschade jag rätt så rejält. Var på läkarbesök hos en bettspecialist och bara där rök det flera flera tusen. Och som grädden på moset ska jag få (läs: punga ut fyra tusen till) ytterligare en bettskena eftersom den mjuka varianten jag fick i december är helt meningslös för mig. Och mitt i allt detta så har vi fortfarande inte kommit fram till ett varför. Varför jag aldrig blir helt frisk, varför jag har lock för öronen, varför jag inte kan träna utan att bli sjuk dagen efter, varför min näsa rinner konstant, varför min hals gör ont varannan vecka. Det är otroligt påfrestande för psyket när 1. nästintill ingen tar mig på allvar. 2. ingenting jag testar hjälper. 3. jag inte kan träna som jag önskar.

Jag vet ju aldrig när det kommer vända. När jag kommer kunna känna mig helt och hållet frisk. Jag har inte känt mig helt 100%ig sedan juli förra året. Så idag kraschade jag. Jag har redan gråtit fyra enstaka gånger. På tåget, i telefon med mamma kajsa och anna, i min säng och i duschen. Trött på skiten och idag rann allt bara över.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback