Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

NÄR MAN ÄR LEDIG


Är det bara jag som har svårt att njuta av dagar då man bara är utan att göra så mycket som man vanligtvis gör? Idag är jag ledig från jobbet och ska försöka utmana mig med att bara vara. Lättare sagt än gjort. Kanske ska jag ta tag i den där boken som jag inte hunnit påbörja än? Kanske gå ut på en långpromenad med en podcast i öronen? Eller säta på en film och dricka en kopp te i soffan? Och där låser det sig. Jag är så van vid att per automatik alltid ha ett träningspass att se framemot om dagarna, ett gym att luta sig mot när rastlösheten infinner sig och sätta på mig träningskläderna på mornarna. Min kropp har inte tillåtit mig att träna ordentligt på två månader nu. Det är nu jag känner hur mycket träningen betyder för mig och hur livsgnistan försvinner när jag inte får göra det som jag älskar mest. Å andra sidan visar detta så tydligt på hur långt jag kommit men också att jag är påväg åt rätt håll. Gör saker idag jag aldrig skulle gjort för ett år sedan. Tänker på sådant jag aldrig skulle vågat tänka på förut. Accepterar saker som tidigare varit omöjliga. Mycket har förändrats men jag har aldrig varit gladare. Det destruktiva är inte länge för mig, vill aldrig dit igen.

Idag gjorde jag i ordning en jätte god lunch. Permesan är verkligen to die for.

Annars då? Igår åt jag mammas omelett till lunch och insåg i sista tuggan att det var bacon i. Jag dog nästan (jag äter inte bacon, det är det värsta jag vet).Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback