Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

FÖR DET SOM ÄR VIKTIGT

Ibland kan jag känna mig som ett monster. Inte huvudsakligen för hur jag ser ut utan för hur jag känner mig. Jag pratar öppet om min ätstörning, mina psykiska problem och det som faktiskt idag är väldigt tabubelagt. Självklart känner jag mig inte alltid stark i det. Det finns dagar då jag känner mig ensam, ensam i det jag känner och den jag är. Stunder då jag helst vill sätta på en mask och skärma av allt det avskalade som jag oftast pratar om. Perioder då jag känner skam över de känslorna som ofta har övertaget om mig. Men så finns det också ögonblick som jag läser era kommentarer och då händer något. Stunder då jag får höra att jag hjälper till  genom att bara skriva, öppna mig och prata. Och då blir allt så självklart och mina hjärnspökens argument bryts ner totalt.

Jag är inte svag som pratar om detta, jag är snarare stark. Jag är inte pinsam som tar upp psykisk ohälsa och berättar om min egen, jag är ansvarsfull och modig. Och det är inte ni heller. Ni är jävligt starka som orkar. Orkar med samhället, orkar med omgivningen och er själva. Ni ska vara stolta, liksom jag, över att ni håller hoppet uppe och hela tiden påminner er om att morgondagen alltid kan bli bättre. Ni vet att trots att orken är borta så orkar ni lite till. Ett steg i taget. Varje dag. Så jävla starka.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback