Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

EN POSITIV INSTÄLLNING

Idag har det regnat som spön i backen men jag har varit glad ändå. I lördags köpte jag primeboots så jag liksom svävar på moln. Trots att jag fortfarande inte kan träna och känner mig dundertrött så biter jag ihop. Vardagen jag lever i nu känns inte som min egen men om jag håller ut i en vecka till så kanske jag kan bli vanlig igen.

Den här måndagen är en sån dag som kanske inte riktigt får mig att hoppa av glädje men dem dagarna behövs dem med, av någon konstig anledning. På fredag är det löning och jävlar i min lilla låda vad jag kommer skrika av glädje. Jag lägger verkligen ner hela min själ i jobbet så när pengarna rullar in på kontot varje månad känner jag mig mer än värd dem. Speciellt denna månad. Tuff med många timmar men minst sagt lärorik! Nu ska jag dunka "you are my summer"-latch (min spotifylisa LYFT RÅÅ) och låtsas att sommaren är tillbaka. Japp så äre.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback