Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

VÅRDCENTRALEN

Jag är ledsen väldigt ofta nu. Allt känns hopplöst och jag får inte leva mitt liv som jag vill. Jag får inte ta på mig träningskläderna varje morgon och pumpa min favoritmusik i öronen. Jag får inte göra något av det jag älskar mest. Jag får inte träna. Jag får inte springa. Får inte gå på intervallklasser med min favoritinstruktör. Får inte varva ner på gymmet och hälsa på alla jag vanligtvis ser varje dag. Jag hatar det här.

Nu har jag varit på vårdcentralen igen. Jag har gråtit som en fem-åring och det gör jag fortfarande. Jag tog en massa prover och bland annat mitt första blodprov någonsin. Aldrig gråtit så mycket. Och nu måste jag vänta på svar. Visar testerna ingenting så skickas jag vidare. Orkar inte detta.
Dem sa att jag skulle unna mig någonting nu när jag varit så duktig. Men jag har ingen lust. Ingen lust med någonting. Vill bara lägga mig ner under täcket och stanna där.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback