Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

PÅ BOTTEN

För tillfället är jag jätte sjuk. Ja, jag har varit sjuk i drygt tre månader nu men nu, nu är jag verkligen sjuk. 
Jag hostar hönder min hals, näsan rinner, öronen kliar, huvudet gör ont, min kropp är tömd på energi och halsen gör fruktansvärt ont. Igår jobbade jag men idag är jag hemma. Ligger med morgonrock i sängen och kollar serier, dricker te med massor av honung och ingefära i, försöker muntra upp mig själv och gråter lite mellan varven. Ni som vet ni vet. Jag har inte tagit det så lungt som jag borde och kanske inte gett min kropp den återhämtning den behövt, men efter så pass många månader som jag faktiskt gått runt halvförskyld (sedan i augusti) så tröttnar man på att vila och lyssna på kroppen. Om den inte reagerar som man vill efter ett visst antal veckor så tappar man ju tålamodet och börjar leva normalt. Så normalt som det går. Man umgås med vänner, äter ute, jobbar, håller igång och pratar mycket. Jobbar är väl det som jag gjort mest. Har aldrig sedan jag började jobba på lagerhaus tagit en enda dag ledigt på grund av sjukdom, men igår kände även jag att det inte fungerade.

Jag vet inte vad som händer i min kropp eller vad den här förskylningen beror på. Men den enda lösningen jag ser nu är att vila. Stanna hemma, dricka mycket te, sova länge och hålla mig varm. Försöka koppla bort allt som heter jobb och se till att vila tills jag känner att jag är påväg upp.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback