Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

MIN HELG

Mitt liv är så oklart just nu. Händer en hel del jobbiga saker men också mycket bra. I torsdags tränade jag för första gången men dagen efter kände jag mig sämre igen. Att det aldrig vill gå vägen.

Efter stängning på jobbet i fredagskväll mötte jag upp min syster och Jenny för att ta ett glas vin på stinsvillan.

"Ett glas" gick inte riktigt hem för vår del, så vi shottade lite.. Lördagsmorgonen var riktigt stressig eftersom jag och tjejerna skulle vara hos Ollie för inflyttningsfika vid 12.

Efter en hel del mys på kungsholmen åt jag middag med Vickan och hennes familj på hard rock. Riktigt god ceasarsallad! Efteråt tog jag en sväng till michaelas jobb och kollade därefter fotbollen på Lion med alla tjejerna.

Och nu avslutar jag denna söndag med att ligga som en platt fisk i sängen. Imorse vaknade jag upp av att halsen gjorde svinont igen men trots det tog jag mig till jobbet och betade av sex timmar. Och har äntligen hittat klänningen jag tror jag ska ha på min systers fest näst nästa helg. Vad tycker ni?Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback