Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

LJUSET I MÖRKRET

En sånhär kväll har aldrig varit så efterlängtad. Efter att ha jobbat nio timmar kändes det som det enda rätta att åka hem och lägga mig i soffan framför så mycket bättre och nu, magic mike. Har tänt ljus och tänker på allt som är viktigt för mig nu när mörkret gör allt det mörka inom mig så starkt. Min ångest gör mig så fruktansvärt rädd men mina vänner gör mig otroligt trygg. Det värsta med ångesten är att jag inte alltid kan kontrollera den när den blir som värst. Istället blir jag rädd och får panik över att jag har ångest. Jag vet att den försvinner men efteråt kan jag vara rädd i flera dagar över att den ska komma tillbaka och det i sin tur gör mig ännu mer rädd.

Mitt ljus i mörkret är dem som står mig nära. Dem som bryr sig om mig, vill mitt bästa, och aldrig något mindre. Personer som står bakom mig i alla mina beslut men heller inte är rädda att säga till när det behövs. Dem som jag kan vara ärlig mot och aldrig vara rädd för att bli dömd inför. Dem får mig att orka när allt är mörkt.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback