Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

KVÄLLSBOOST

Två år sedan
I somras

För, du blir inte lyckligare av att hela tiden ändra på dig själv på grund av missnöje. När allt kommer omkring så kommer du inse att du borde ha stannat upp för länge sedan, tittat på dig själv med snällare ögon med tredubbelt så mycket kärlek. Du behöver inte hela tiden jobba hårdare, prestera bättre eller se till att vara alla till lags. Ibland måste man kliva ur sin bubbla av perfektion, ta ett steg tillbaka och fylla på med positiv energi. Ge dig själv cred för att du lägger ner så mycket hjärta i allt du gör. Och inte bara hjärta utan också en massa hjärna. 

Du går inte bara till jobbet och gör det du blir tillsagd, du är engagerad entusiastisk och villig att utveckas. Du låter inte dina relationer komma och gå som dem vill, du gör ditt allra bästa för att behandla dem med  största omsorg, i den mån du kan. Du säger aldrig inte att man ska acceptera dig för att du är på ett visst sätt, utan du är väl medveten om dina svaga sidor och gör mycket för att utveckla dessa.

Idag kan jag kliva ur min lilla bubbla av prestationskrav, ånger och självhat. Jag kan titta på mig själv med ögon som liknar dem som står mig nära, som ser mig på ett annorlunda sätt än jag ser mig själv. Ögon som är kärleksfulla, positiva och tacksamma. Oftast befinner jag mig i min egna bubbla men åtminstone en gång om dagen försöker jag vara lite snällare mot mig själv. Säga något fint. Låta negativa tankar försvinna förbi. Ägna en tanke åt det som är bra. <3Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback