Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

HEJ MINA HJÄRTAN

Jag har varit sängliggandes i fyra dagar nu. Inte för att jag inte kan ta mig upp ur sängen, utan för att jag inte får göra något som kan göra att jag blir frisk saktare. Det enda jag gör är att titta på serier, filmer, dricka te, äta ingefära, gå igenom minnen, processa svåra saker, kolla på bilder och skriva. Sen tänker jag också, en jävla massa.

Jag lyssnar på så mycket musik. Gråter. Har inte gråtit på länge, kände att jag behövde det. Lätta på trycket. Känna efter. Släppa på det tunga och låta nya känslor komma fram.
Händer en hel del nu. På många olika plan. Men jag känner på mig att allt kommer bli bra tillslut. Kanske är detta bara en början, en början på något ännu bättre. Men förändringar är alltid läskiga. Den där ovisheten om att inte veta vad som ska komma härnäst. Som att man är helt vilse och utom kontroll.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback