Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

<3


Om det är något jag skulle vilja säga till mitt 14-åriga jag så är det:
Ångesten kommer gå över. Fastän det känns som att den aldrig kommer försvinna så kommer den det. Och den nya ångesten kommer försvinna den med och du kommer överleva.

Om det är något jag skulle vilja säga till mitt nuvarande jag så är det:
Det är inte hela världen. Oroa dig inte så mycket för sånt som du inte kan påverka. Respektera dig själv tillräckligt mycket att våga lägga det som får dig att må dåligt bakom dig. Ingenting är bestående, speciellt inte känslor. Försök att kliva ur din lilla bubbla av ångest och oro för att öppna upp för annat. Men oroa dig inte, allt kommer lösa sig.

Om det är något jag skulle vilja säga till mitt nuvarande jag så är det:
Alla dina motgångar som du tidigare erfarit har du klarat av. Du har alltid rest dig upp starkare, försökt att se det positiva när det nästan bara funnits mörker. Du har bearbetat så mycket ångest och blivit bättre på att hantera den, för du är väl medveten om att du kan påverka den.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback