Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

WE ARE THE CRAZY PEOPLE


Segt att sluta 4 varje måndag nu, kröp i hela kroppen efter suget att åka till gymmet. Med 3 dagar utan träning finns det inget annat i tankarna. Vi tränade på rejält. 2 h och 15 minuter träning blev det sammanlagt. GALET.

Först värmde vi upp med rodd i 10 minuter på högsta motståndet, började då känna lite i halsen så fattade det kloka beslutet att inte gå på cyklingen i 30 minuter vid kl. 6. Bara styrka istället. Jag är lite av en tidsoptimist så att jag trodde att styrkepasset skulle hinna vara klart på 1,5 h trodde helt fel. När alla dessa nya människor är på gymmet som har alla nyårslöften och grejer tar det betydligt längre tid med att dela på maskiner osv. Skönt att dem är utflugna från gymmet igen om 2 månader ;) Skämt och sido. Blev Axlar, biceps & mage idag. Kändes riktigt bra, det blir så mycket roligare när man har någon att träna med! På vägen hem var vi båda helt ömma i armarna och kunde knappt hålla i telefonerna utan att börja skaka, hehe. Så det kan gå! 

Efter en god proteinshake var jag hemma och åt äntligen middag.

Köttfärssås och sallad! 

Nu har jag pluggat en del, fick så grov ångest när jag kom hem nämligen. Känns som jag har så mycket att ta tag i i skolan fast ändå inte. Men nu har den där ångestfyllda känslan försvunnit lite och jag känner mig bättre! Har förberett mig lite för allmänt uppsatsskrivande imorgon bitti i 2 h och geografi prov på fredag. Synd att man inte har fotografiskt minne! Vart har jag fått mina gener ifrån egentligen? 

Första dagen med nya kostschemat har gått bra. Kändes väldigt konstigt att äta ris och kalkon till mellis men jag vänjer mig nog. Nu ska jag äta en hel kvarg innan jag går och lägger mig, ni förstår inte hur konstigt det här känns!! Hur som helst, fortsätta med pluggandet, äta min kvarg och sedan hoppa in i duschen är vad som står på schemat. Vid 11 ska jag släcka lampan för klockan 6.30 ska jag upp imorgon! Fit for fight. Glöm inte sömnen hörrni, den är viktigare än man tror! 

Det är riktigt roligt att fler och fler har hittat till min blogg och instagram. Så kul att kunna inspirera er genom att bara leva mitt vanliga liv och vara mig själv! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback