Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

SJUKANMÄLD FRÅN JOBBET

Ni som känner mig vet att jag aldrig blir sjuk, verkligen aldrig. Har nog inte varit sjuk de närmaste två åren skulle jag tro. Men nu, nu känner jag det i halsen och har svårt att prata. Fan också! Förträngde det igår när jag var på jobbet (hade det lite på känn) och åkte och tränade ändå för att det gick över sen, och nu är det värre. Har tagit medicin så förhoppningsvis blir det bättre. Har verkligen ingen lust att bli sjuk. Det passar sig inte! Speciellt inte till nästa vecka då jag börjar med alla nya rutiner (träningsväg och matväg). Då ska jag vara 100% awesome! 

Så jag sjukanmälde mig från jobbet. Kändes inte som det ultimata valet att stå och prata med människor och springa runt överallt i sex timmar när jag knappt kan prata. Får stanna hemma istället och plugga.. :(Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback