Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

LUGNA NER DIG NU


GAAAAAAAAAAAAAH, känner mig så stressad. Träningen gick bra och när jag kom hem började jag direkt plugga med morfar. Matteprov imorgon, engelska nationella (skrivdel) imorgon, geografi inlämning imorgon och samhällsläxa imorgon. Nu har jag fixat allt (hyffsat iallafall) så jag borde bara lugna ner mig men det är så svårt när man är uppe i varv. Har känt mig så stressad hela tiden nu så det är svårt att bara koppla bort. Allt får gå som det går imorgon bara, ingen idé att stressa över det! 

Men jag är fortfarande super stressad. Slängde i mig min middag fort som satan: köttfärsbiffar med sallad och sedan har jag sprungit runt i huset och lagat mat tills imorgon, packat träningsväskan, alla drycker, planerat kläder för imorgon, duschat, pluggat osv. Stressig kväll! Nu ligger jag äntligen i sängen och ska försöka avrunda. Svårt att hinna med allt ibland. Träningen kommer alltid i första hand vilket kanske ibland är lite fel. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback