Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

Kvällens coaching av Andreas

Ledde till att det inte blir något spinningpass imorgon bitti. 
Blir typ arg när jag tänker på det, eftersom jag vill köra sista cyklingen för den här veckan men morgoncyklingen kommer aldrig bli av framöver. Åtminstone inte när jag har ett benpass på onsdagen. Han försökte förklara för mig hur det ligger till. Mina muskelfibrer håller på att reparera sig just nu, förfullt. Dem är helt utslitna efter benpasset igår, därav träningsvärken som är så brutal att jag har svårt att röra mig. Skulle jag sätta mig på cykelsadeln imorgon bitti med stort motstånd och köra gärnet, då skulle det vara som att riva upp ett halvöppet sår. Ett sår som nästan är läkt, men så river jag upp det ännu mer genom att inte låta det läka fullt ut. Det ger bara en negativ effekt, inte någon positiv. Han har förklarat för mig att efter ett benpass så måste jag vila i två dagar från att anstänga benen. Det är då jag kommer se resultat.

Så: inget spinningpass imorgon inte. På håltimmen blir det styrka på överkroppen som redan var planerat. Kommer nog ta ett tag att köra igenom det passet, men får köra färre antal set om jag ska hinna från 10.30-12.30.   Ska äta stor frukost imorgon också. Andreas får det att låta så lätt. "Ja, men eftersom du äter frukost 07.00 och inte äter innan kl. 12 så ät gröt och två ägg till frukost". Känns som jag kommer bli smällfet, och det är ju inte mitt mål. Men får bara lita på hans ord, han vet nog vad han pratar om. 

Nu ska jag sova och ladda för imorgon, hela träningsväskan är packad och maten är klar! 

Ursäkta för ett rörigt inlägg! Det blev fel i mitt system ikväll, mina planer om gårdagen förstördes så nu måste jag bearbeta detta ett tag. Haha. Känner mig galen. Men nu kommer jag inte träna cardio på två dagar, och det känns skit dåligt. Känner mig usel. (Måste verkligen jobba på den här biten, att lyssna på kroppen och våga äta lite mer) 


hur är det här med att äta ost? nyttigt, eller onyttigt? jag älskar ost och kan äta hur mkt som helst, men är rädd aatt det påverkar min vikt. vad vet du om det?

2013-01-17 · 23:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback