Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

Valborg

Haha tagga till va!!! Var besviken på rudbeck idag den enda skolan som hade skoldag, på valborg, till 4. Ett skämt haha. Medans alla åkte till uppsala satt jag vid skolbänken.

Hehe, ska till kalle nu iallafall med anna och jenny! Får se vart kvällen leder oss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_200638266.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_200638271.jpg" class="image">


Chilla va

Äldka vädret!!!!


I fell in love with music

Lev bara livet. Tänk inte så mycket på vad som kommer här näst. I slutändan är det resan som gör livet så underbart. Det är inte det du gjort du kommer ångra, utan det du inte gjort. Livet kom inte med instruktioner.

NEW IN THE CLOSET

Denna skönhet har nu placerat sig i min garderob. Kärlek.

LOVE OF MY LIFE


du är mitt allt, min bästavän, min självsfrände, min tjockis, min sötnos, min hund, mitt allt.
Ge mig ett mirakel. Jag vill ha dig i mitt liv föralltid.

Lml vs hml

Kvällen blev helt upp och ner. Hamnade i min säg vid tre tiden iallafall. Nu jobb och träning.


Gottigottgott


Yeah baby

Påväg hem, skönt att ha tränat lite. Någonting som dock inte var så skönt var att gå runt i hela stinsen och få nej efter nej. Fick med mig en efterlängtad tröja hem också som jag kollat på från i höstas, halva priset, var ju bara tvungen! Hehe..... Den enda shoppingen för mig den här månaden!


HELLO WORLD

Ohohyeeeahhh. Stallkompisar äger.


TJOHO

Min mage mår bättre idag än den brukar göra på lördagar (skönt att jag inte åt något godis igår!) jag och emma har haft en super mysig morgon och min dag ska fortsättas med att: dela ut cv:n i stinsen, gymma (antagligen jobba också). Kvällen är oklar men ser ut som att jag och jessica ska äta middag hos mig! (mamma och pappa åker bort)

Skönt med helg helt enkelt!


MY LIFE


Fredagfredagfredag!

Såhäääääääääääär glad är jag att det är FREDAG.


Vilken vän jag fann, närmre än en broder

Time goes by. Två år sedan nu. På riktigt? For real? Känns som jag ska börja gråta. Det är så fruktansvärt ofattbart. Inte bara så många minnen fick på vägen utan relationen till gud, som jag faktiskt tycker jag lyckades få. Började tro. Hela resan betydde bara så mycket. Måste gå till kyrkan snart. Allt blir så mycket närmare. Så mycket känslosammare. Älskar kyrkan.

Jag vill inte tro att någonting någonsin skulle kunna skilja oss åt

Har alltid varit vi, och kommer alltid att vara. Vi är oskiljbara. Avståndet har inte spelat någon roll hitills, kontakten är fortfarande stark. Som systrar. Genom allt. Oavsett. Varför gråter jag när jag inte har något att oroa mig för? Vill tro på mina ord mer än jag faktiskt gör. Tiden har gått så fort. Blir rädd. seriöst.

ÄVEN JAG BLIR GALEN (TROTS INGET FAN)


Keep it up

Vet inte om det är bra eller dåligt att vara såhär slut efter en powerstep klass. Spelar ingen roll hur mycket jag stretchar imorgon kommer jag ändå vara död i hela kroppen tack vare det här passet (fan jag som hade velat gymma imorgon).

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_200088570.jpg" class="image">


New in


Andra gången jag äter sushi i mitt liv

Rätt gott faktiskt. Nu blir det ett pass på sats som kommer bli så brutalt jobbigt. Men NICEEEEE!!!!!


Två nya skor rikare


Don't judge me by my past, I don't live there anymore


Baby you light up my world

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_200021829.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_200021834.jpg" class="image">


Jasså det säger du


Jag och mitt äpple

Börjar redan bli nervös för att gå ut och lämna mina cv:n.. Gahh!! Så sent ute men vi får se om jag lyckas få någonting!


Be yourself everybody else is already taken


GULLIGULLIGULL

LYCKAN SOM UPPSTOD NÄR JAG FICK RIDA POCCA IDAG PÅ LEKTIONEN, SOM ALDRIG GÅR MED ANNARS. 
IRRITATIONEN SOM UPPSTOD NÄR HON INTE GJORDE SOM JAG SA. MEN GILLAR HENNE ÄNDÅ.

MY HEART WILL GO ON


Kärlek rakt igenom

Stan jag kommer alltid vara din ändå som en vän som en bror jag är din son men om någonting kommer döda mig om jag blir kvar

Stan en dag kommer du också att förstå. Stockholm kommer alltid läka mina sår. Om någonting kommer döda mig, om jag blir kvar, kvar.


I sommar!!!!

Sitter med mamma och kollar flyg till usa i sommar, exited! Kommer bli så galet kul men stört läskigt. Har aldrig flygit så långt själv som jag kommer göra och att jag dessutom kommer behöva mellanlanda 2 gånger.. Men ska inte klaga, london chicago och new york. Synd att man inte kan ta sig utanför flygplatsen.. Men starbucks!!!! Jag är så stört råtaggad!! Gahh den här sommaren kommer bli så bra (önskar jag kunde åka på peace and love också men man kan inte alltid få som man vill..).


YES


Tack för allt

Jag älskar dig, jag gör verkligen det. Evigt tacksam acksam för allt.


Chillar i solen ba

Håltimmemys. Sam prov - check (gick rätt bra ändå!!!), så tggad på att träna idag! Ska på ett helt nytt pass, åhh längtar så taggad!!!!!!!


PÅ ETT ÅR

Saker har förändrats så otroligt mycket. Så otroligt. Det är ofattbart.
Alltså verkligen. Vet inte hur jag ska uttrycka mig.

JAG ÄLSKAR DIG

Du är fruktansvärt underbar kära vän, du och jag. Jag och du. Alltid.

Något att tänka på.


ÄNTLIGEN KLAR

Imorgon är jag av med det där jävla ekonomiprovet. Har suttit 7 timmar idag och bara rååpluggat. Nu har jag nog fått in en del, det mesta, allt kan man ju inte kunna. Får hoppas det går hyffsat imorgon, sista provet vilket innebär att jag bara måste få bra. Godnatt!!


Det där med att försova sig

Brukar inte vara likt mig men har väl inte fått tillräckligt mycket sömn den här helgen i guess. 2 lektioner idag bara! Synd att jag inte har något roligt att se fram emot, bara hem och plugga..


JOVARS

Skönt att träna lite, sjukt trött, ska sova nu!!!! Blev cirka 2 timmar sömn inatt, om ens det. Men ska inte klaga, är det helg så är det! :) dags att tagga till nästa helg! Hehehe......


vilken rolig helg det blev


Gårkvällen var sjukt rolig! Började med att vi gick ut och åt, sedan raggade vi upp lite killar och fortsatte kvällen hos dem med lite sköna människor, efter en massa om och men Kom hem till Anders vid 10 tiden och mötte dem vid dörren när barnen skulle på karate. Partyprinsessorna är i farten!
ROSLAGSBANAN! 

Vilse i stockholm vandrar vi omkring

Olearys med jessica och hennes pappa och nu är vi påväg till åkersberga där jag jessica och patricia ska vara ikväll! Middag med jessicas typ "låtsaspappa" och massa kul! Har varit ett helvete att hitta hit men nu väntar vi på roslagsbanan i danderyd!


LÖRDAG!

Överlevde natten helt själv igår! Skönt det, trodde jag skulle dö ett tag.. Påväg till jobbet, pigg som en... Sjukt pigg! Jessica har tydligen sovit två timmar inatt men min energi ska allt få henne att piggna till! Taggad brud!! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_199329080.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_199329083.jpg" class="image">


Inte min bloggdag helt enkelt

Godnatt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_199294090.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_199294090.jpg" class="image">


Regnig dag

Regnet är inte min bästavän. Speciellt inte mitt hårs bästavän! Påväg till skolan med ett bra humör, fredag!! Ska träffa matilda efter skolan som jag inte träffat på så länge! happy me!!


Gahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jobbigaste jag varit med om. Någonsin. Typ. Ska bli skönt att vila imorgon!


Jag är lesbisk!

mums...

JAG LÅG MED DIN SYRRA.. MAN MÅSTE VA EN BADBOY

Låtarna som cirkulerar i min hjärna. Råkade rapa på bussen idag efter klippningen helt plötsligt bara kom den.. Annars är jag nu 20 m fattigare av hår. Det slitna är borta men stackars mig som ska stå ut :(

Åker till gymmet och kör ett powerstep pass! Skönt att få ut med energin..


BORTA


Some things just aren't ment to be


Rip mitt gamla hår

Nu har jag kortare hår än någonsin. Det här är helt brutalt!!!!!!!!!!


DAGS ATT KLIPPA MIG


Så långt jag kommit!

Det oreanga består av det som jag har läst hitills!


HAPPY GIRL

Nya sminket har kommit!


Solen skiner


Joggingtur

Har blivit lite för mycket på sistonde men offrade mig för att jessica var så taggad på att dra ut och springa. Så kul haha, speciellt när man springer med någon som har mycket sämre kondis än en själv! ;) nu ridning och sedan plugg!


TAGGMODE


bara att samla mig till imorgon och hitta kraften som jag vet finns där inne

alla kvällar är inte lätta helt enkelt, problemet är att dem börjar bli allt fler och fler. Att allt kan vända på en sekund. Trots att jag vet att jag har för höga krav på mig själv fortsätter jag änd medvetet. Funkar inte.

Pinsamt att ta kort på bussen

Njöt av att kolla på resten av klassen som hade bip testet idag, fortfrande kvar blodsmak i munnen från igår (inte riktigt men så förstår ni ungefär hur jobbigt det var). Den här dagen har varit bättre än gårdagen, klarade historia provet fick jag reda på idag och nådde även nästan ett C kriterie. Låter väl inte värst bra men om ni bara VISSTE hur sträng min historia lärare är med betygen (eller hur vrickat det nya betygssystemet är)

Var jobbigt att gymma med en hungrig mage idag, men så går det när maten i skolan smakar bläääää. Körde iallafall på som fan, att det tog 10 minuter för mig att gå igenom centrum är väl lite av ett bevis på det) haha...


TAKE ME BACK


Trött på att vänta

Hopplös morgon. Inte sovit någonting. Jävla värk. Ska köra som *** på gymmet idag, köttaköttakötta!


Compare myself to every other girl I see. Have to stop.


Rutiner är ett tråkigt ord jag vill ha spänning

Finns inga ord som skulle kunna beskriva tillräckligt hur mycket jag känner att det där fingret kunde beskriva EXAKT hur jag känner just nu!

Egentligen borde jag inte klaga, har haft lov i drygt en vecka och spenderat tid med mina underbara vänner och allt där emellan, men det är någonting med att-gå-till-skolan som gör att jag blir deprimerad. Någonting kallas matematik prov på onsdag. Någonting kallas 100 sidor i boken med bara siffror. Någonting kallas ett helvete. 

Har suttit i drygt 3 timmar och stirrat mig blind på alla tal, försökt förstå och gå igenom allt själv, men det är svårt utan morfar kan jag påstå. Toppen att han skulle åka till spanien precis när jag ska ha prov? (är helt hjälplös utan honom). Och när jag ändå är igång och klagar kan jag ju passa på att säga att mina kläder försvinner upp i rök, 3 par jeans borta, 3 tröjor osv osv osv.. Beeptest idag också, gick rent ut sagt åt helvete. 

Ska inte bara klaga... Underbart att träffa alla vänner man inte sett på hela lovet!

can't help falling in love with you

Det är bara mig själv jag försöker lura. Men innerst inne vet jag att det alltid har och kommer vara du.

Ovanligt pigg

Rätt taggad på den här dagen, fastän det inte händer något speciellt i mitt liv på söndagar.
Skönt att vara så piggs om jag är idag! Mitt humör bror väl mest på vädret som är helt underbart!

Som i en dröm

ligger helt utmattad i min säng.. Hehe, ska dra till jobbet nu och träna direkt därefter. vädret är ju rätt fint, något positivt! Att det är sista dagen på lovet gör mig seriöst deprimerad. Måste plugga!!!!!!

Underbar helg!


Körde på rött läppstift igår och svart klänning!

Ebba hade gjort helt sjukt god mat!
älskar er <3
Har saknat Jessica som har varit bortrest hela veckan, äntligen hemma!

Love you guys


Sista lördagen

Har haft en så mysig dag/kväll. gymmet, sedan middag hos ebba och sedan fest. Bra slut på lovet! Har umgåtts med mina bästa tjejer som jag älskar så mycket och nu ligger jag hemma i min underbara säng! Ahh!!! Älska livet <3


YOU'RE THA ONE

min lilla kissemisse, love you


Äldkar dig käre vän

Trots ur och skur är det jag och sanna. Genom allt. Min kärlek.


förevigt tacksam

Vad ni än gör. Se INTE den här filmen. 2 timmar lång och full av skit. Egentligen handlar den om verkligheten (framtiden) men för mig som är livrädd för framtiden och allt vad det innebär är det inte ett alternativ, ändå fortsatte jag titta. Får skylla mig själv antar jag, jävligt tacksam är jag att jag bor i Sverige. Så sjukt tacksam.

Fullspäckad dag

Fika med tjejerna, träffa sanna, spendera kvällen med emma!


Tjoho

Ebba kom hem från Gran Canaria i onsdagskväll.. 

Tjejkväll

Är hos hanna och spelar med andra ord med tjejerna. Mys!


Jag och min syster fungerar likadant på den här fronten

Igår rakade jag mina ben för första gången på 1,5 månad ungefär. Kände att det var dags med tanke på det varma vädret, träningen och bara ben. Jag överdriver inte när jag säger att det tog en kvart på vardera ben.

Varför ska jag göra dom fina när jag inte visar dom för någon liksom? Men man vet ju som sagt aldrig, bäst att vara på den säkra sidan.


This is what I'm made of

Ännu en dag vaknade jag ett. Fyfaan, sover jag för mycket blir jag bara trött istället för pigg... Det blir liksom tvärtom effekt. Såhääääääääääär nära var jag att skita i gymmet men faaaaaan heller. Hur otaggad jag än var körde jag iallafall skiten ur mig. Min motivation till att träna är så rolig haha. Ska ha dom sär kostym byxorna från cubus, och snyggt ska dom sitta. Orkar jag inte mer så klarar jag ändå 10 minuter till med dem där byxorna i tankarna. HAHA

Är väl något fel på mig antar jag haha..


Soffpotatis


ÄLSKAR DIIIIIIIIIIIIIIIII-----G


Myskväll med mig själv

Skulle typ kunna somna på en sekund. Så trött är jag. Men det ska jag inte göra, onetreehill i mitt hjärta. Men godnatt iallafall.


Segelskor, lite kärlek bara

Alltså de här underbaringarna har jag spanat in ett tag och ska införskaffas snarast. Helt sjuka ju, får orgasm.


rätt okej faktiskt

Hehe... Så jävla rolig dag. Massa helt sjuka människor som framträde men också en hel del bra, och som grädden på moset dök danny upp lite senare. Inte för att jag är ett fan av honom, men jävlar vad snygg han är!


X-factor

Ska bli kul att gå på x-factor idag med emma och kolla på alla auditions. Vi har laddat upp med en hel jävla godispåse och kommer sitta där i 5 timmar. Tagga!


Kul man kan ha


Inte ofta man ser mig i tofs

Hur fan kunde jag sova till ett idag? En bra fråga alltså. Vaknade till pappas jävla opera som dånade i hela huset.. Orkante haha!! Hur otaggad jag än kände mig så drog jag till gymnet, och här sittdr jag nu, trött som jag vet inte vad men jävligt glad! Ska träffa sofia nu och mysa, inte träffat den filuren sen innan lovet!


myskväll med tjejerna

Jag, Jenny, Hanna, Inez och Anna har varit hos Hanna hela kvällen. Druckit te, spelat rumble och med andra ord, kollat på tv och pratat. Det är vad kvällen har bjudit på. Riktig tjejkväll det där, älskar mina fina!

One tree hill I love you

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_197684935.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_197684935.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/586224/images/2012/pic_197685034.jpg" class="image">


Skönt med lite luft sådär

Efter den där kladdkakan kände jag verkligen att det var dags att träna lite. Eftersom att springa i princip är det värsta jag vet tog jag en powerwalk på en timme runt hela ravan istället!

Nu sticker det i hela kroppen och mina fingrar är sådär uppsvullna igen.. Hehe.. Ibland vill jag vara amadeus. Bara sova. Inte göra någonting. hakuna matata helt enkelt.


Chillhäng och onyttigheter

Min stora säng är populär nu alltså. Jag och anna har legat i den hela dagen, ätit kladdkaka och kollat på film. The vow blir bara bättre och bättre för varje gång man ser den! Channing är to die for...


Efterätt

Påskmoddagar är ju rätt underbart ändå


SEXY


Aråååå


Snigg?


Karlberg på sommaren

I sommar skulle jag vilja flytta till pappas kontor. Mitt i karlberg. Älskar karlberg. Sola i parker ha 5 minuter till 7eleven, buss till centralen, nära till allt, men ändå lugnt. Längtar längtar till sommaren!

På tal om sommaren: ska bli FIT till sommaren, här ska det tränas!


Att jag alltid lyckas

Har ännu en gång lyckats tappa mitt busskort. Denna gång har den ramlat ur min korthållare eller vad man kallar det, utan att jag har märkt det. Tur att jag har registrerat det så jag får ett nytt!

Påskmiddag, gymmet och jobbet är det som hittills är inplanerat idag. Resten återstår helt enkelt att se.


It's better to hide

Ligger under täcket med mina två små äpplen och gömmer mig för spökena. För er som inte vet finns det spöken i mitt hus.. Är stört trött, vill bara att päronen mina kommer hem nu så jag kan sova (yes, här har vi tvångstankar)

Godnatt kära bloggläsare! (har nog aldrig nämt ordet "bloggläsare" i ett inlägg, men någon gång måste helt enkelt vara den första!


-


JAG VILL HA ER

Jag har blivit så fullkomligt förälskad i dessa två, helt fantastiskt, underbara gitarrer. 
Den längst ned har nog mest karaktär men den längst upp är lite mer personlig. Hur ska jag kunna välja? 
(hur ska jag ens ha råd?)

THE VOW

The Vow - 3 AV 5

Min favorit skådespelare Channing Tatum (och snyggaste), som jag längtat efter att se den här filmen.
Hade förväntat mig att den skulle vara en aning bättre, utan channing skulle den helt enkelt inte varit lika bra. Men bra var den, tycker verkligen man ska se den här filmen om man gillar denna sortens filmer (som jag!)

Myskväll med bebusar


Bränner bort påskägget

Älskar stretchingen efter att man tränat ett jävligt bra tag! Tyvärr har jag fått skavsår.. Bränt bort påskägget har jag iallafall gjort!

Fick hjärtattack när mina händer svullnade upp och blev helt röda stelnade, men tydligen var det inte farligt hehe...


Mysdag till 100%

Legat i soffan hos Ollie hela dagen med tjejerna. Ska äta jätte god middag ikväll och sedan cykla till för att mysa ännu mer. Skönt med lov!


Mys i studion

Haha mina raseriutbrott när det inte går bra är fan sjuka!!


WHAT YOU DO MATTERS - ONE TREE HILL


Långa dagar (även nätter)

Köttet på gymmet i 1,5 timme. Det är inte lätt när det är jobbigt men fan vad skönt det känns nu efteråt.

NU: studion med jenny och simon, äta middag med familjen, träffa jenny


PÅSKLOV

0 kr på kortet, 5 kr i plånbboken, det är de pengarna jag ska leva på under lovet. Skrämmer mig lite faktiskt. Hur kan jag vara så dum? Snygga kläder har jag åtminstone nu.. Hehe

Ska bli SÅ skönt med påsklov! Behövande (trots att jag behöver plugga i stortsett hela lovet)


ALLA VI SOM INTE KOM IN PÅ ROCKSKIVAN

En väldigt rolig kväll har jag och Hanna haft. Fixandet var väl ett av de roligaste sakerna.. haha. 
Middagen satt som en scmeck och taggade som vi var på att stanna kvar han vi bara få lite champange och cider innan poliserna kom vid 10 och alla sa att vi behövde gå, vi som hade planer på annat.. Middagen och alla andra saker som hände under kvällen var iallafall väldigt roliga och föräldrarna var som mest satsiga. 

Tråkigt att alla dessa stenhårda vakter ska förstöra så mycket. Herregud, vad ska några ynkliga 95:or som vi göra? Nä juste. Men idag var helt enkelt en sån där dag som man inte ville vara minderårig! Förnedring att gå upp för göta källare och se alla som står i kön, när man vet vem varenda kotte är. Donken välkomnade oss väl iallafall. 

Har skrubbat håret i en timme nu, jävlar vilket jobb. Ska bli en intressant dag imorgon! 

JÄVLAR NÄR VI ÄR 18 SÄGER JAG BARA, DÅ JÄVLAR. VI KOMMER GÖRA HELA SVERIGE OSÄKERT.
Vi använde 2 sprayburkar med rosa färg til mig, inte ens det räckte....
Love you!
HAHAHAHHAHAHA PAPPA, michaela och mammsen!

FÄRGNING PÅ G


Jävlar vad duktigt av mig!! Dock försvann färgen när Hanna borstade sitt hår.. hehehhe...

HÄR KOMMER ALLA KÄNSLORNA PÅ EN OCH SAMMA GÅNG

Körde på min tygväska idag med en mustach på från TGR (10 kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Har tänkt och analyserat alldeles för mycket idag. Måste börja lära mig att ta allt som det kommer och acceptera att det som är meningen, det kommer hända. Annars, toppen dag!

SVAR PÅ TAL

Emilia H om Gråter floder av lycka, något fel?:
Hoppas du svarar på detta ikväll, då jag ska dra iväg tidigt till Sthlm imorgon.. Men får man köa inomhus vid Studion? För det ser ut som det. Eller får man sitta utomhus som vanligt? xD

Svar: Efter klockan elva så har du möjligheten att gå in i lokalen precis utanför och kan sitta där och vänta. Alltså, du behöver inte sitta utomhus och frysa! Man kan se rätt in i studion därifrån, men det är lite äckligt så ta med filtar att sitta på skulle jag rekommendera! :)

Forever and always. Always and forever.


SISTA HISTORIA PROVET AVKLARAT

för den här kursen. Då var den tyngden över mina axlar borta också. HAPPY!

dagen har varit bättre än förväntat

Körde på mitt naturliga hår idag, kändes ypperligt bra för att vara naturligt idag.
Mina sötnosar, haha.
- .. -

IT'S OKAY


TRUTH


-


-


Det är okej att inte alltid vara okej

Idag har jag helt enkelt inte mått bra. Men det är okej, jag behöver inte alltid gå runt med ett leende på läpparna och vara det maximala jag vet att jag brukar vara. Det är okej att gråta och tycka synd om sig själv. Ibland. Det är okej att inte alltid vara på topp och det är okej att faktiskt tycka det är okej. Jag behöver det ibland, för att kunna vara tacksam och glad för de dagar som jag faktiskt mår som bäst, de dagar jag älskar och de stunder jag mår amazing. För att må bra måste man ibland må dåligt.

Idag var en sådan dag. Ingenting gick min väg. Har känts som att hela världen är emot mig. För höga krav på mig själv. Ska börja tänka på sofias tal, att för att kunna älska någon annan måste man älska sig själv.
Det är rätt sjukt ändå hur fort mitt humör kan ändras. Hur det kan på en sekund gå från perfekt till hemskt. Hur hela min värld kan vändas upp och ner på bara ett ögonblick. Har haft så otroligt kul i helgen, no words can explain. Sån lycka. Men som sagt, efter helgen får man ta sota för hur kul man haft.

Imorgon ska jag träna, ska köra ett så hårt pass att jag inte kan stå på benen. Ska träna mina ben tills hela jag skakar och skriker. Ska springa tills mina ben viker sig. Ska svettas tills hela min tröja är dyngsur. Fan vad jag ska ta ut min ilska på alla maskiner. Längtar.

"Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth."

Tack för att du är du


EN VECKA

.. så åker jag och Emma till dåråberg, skönt att komma bort!!

Negativ idag, låt mig vara

Vill kolla på big brother, men kan inte göra det för att jag måste plugga hela kvällen. Vill träna, men hinner inte gymma idag för att jag måste plugga. Vill kunna le, men kan inte göra det för att mitt humör är sämre än någonsin och skolan tar över mitt liv. Vill ha helg, men måste stå ut med hela den här jävla veckan först. Vill sova, men kan inte göra det för att jag måste studera. Vill göra allt, men kan inte göra någonting.

always and forever


HATA ALLT

Idag har verkligen varit den sämsta dagen någonsin. Så jävla arg, vaknade inte alls på rätt sida. Gick till tandläkaren och började gråta när jag kände den där äckliga lukten. Kom till skolan och vädret sög. Hade tyska och läxförhör, som jag inte kunde någonting på. Har matte, fattar ingenting, blir kaos och missar bussen. Problem med lite vänner och måste börja plugga som in i helvete. Historia prov imorgon och känns inte som jag kan någonting. Känner mig så dålig, och den här dagen har verkligen inte varit bra..

Då var den här helgen över också

Har haft en SÅ bra helg, verkligen!
Ska ligga och deg hela dagen verkligen, åhhhh vad skönt!!!


Let your system get out of control

Igår åt jag ebba jessica och ellen middag här, super mysigt! Hade så sjukt jävla kul, brutalt!!!!!!!!!!!!! Sedan kom sam och hans kompisar hit :) hade en brutalt rolig kväll igår, så skönt att mamma inte är hemma!