Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

TJA SEXY

(Den där rubriken var inte riktad till mig utan till någon fin själ där ute)
Har bedrivit min kväll med gitarrspelande och nu kan jag nästa nästa nästan "the man that can't be moved" med plockning. Skulle vilja spela in en video när jag sitter i ett träd och spelar gitarr med den låten. Jag är så jävla unusual, men det vore riktigt schekt (vem använder det ordet liksom? fan) oj jävlar i helvete vad många svordmar det blev. Har kortison över hela armarna nu också för att vintern förstör min huds cirkulation.

Funderar på att byta skal nu till min telefån (ja jag vet att det inte stavas med å men det är ju så gulligt) - ska börja säga lustigt som min kära vän Sara. Hon är så cool. Tillbaka till samtalsämnet. DEM HAR GJORT OM DESIGNEN PÅ BLOGG.SE. Fast det var inte det jag skulle säga. Jag överväger att byta skal. Kanske vill jag ha ett rött. Lite juligt? Eller vill jag behålla mitt rosa? Iofs är rött snyggt. Men plasten på skärmen kanske åker upp eftersom det röda skalet går över kanterna. Ilandsproblem..

Förresten har tappat bort mitt matkort och busskort för andra gången. Orkar inte med mig själv för tillfället.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback