Victoria Schattauer, 21 år gammal och är i en period i livet då hela livet känns väldigt starkt. Här delar jag med mig av min vardag (färgglad som grå), mitt skrivande och en hel bunt i fotoform. Kram!

Planer för ikväll ..

Ikväll tänkte jag och Emma ses, det var ett tag sedan så vi ska se till att träffas och bara ha allmänt kul i kväll.
Måste bara säga att de här dagarna måndag, tisdag, onsdag & torsdag har varit riktigt chill. Har slutat runt 11 två av dagarna. Och imorgon är vi lediga, just nu älskar jag min skola.

Konfirmationen börja nu ta mot sitt slut det är 3 gånger kvar och det känns riktigt konstigt måste jag säga. Man har liksom vant sig vid att åka till kummelby varje torsdag efter skolan. Och ledarna vi har är helt underbara måste jag säga!

Känner verkligen att jag måste sätta igång med fysiken eftersom jag har ig varning i det (mitt första igvarning i mitt liv måste jag bara säga så ni inte tror att jag är värsta idioten i huvudet).
Imorgon är det dessutom valborg. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska hitta på för kul men antagligen kommer jag (eller jag ska) vara med astrid b.l.a. Sen får vi se vad vi hittar på.


orsa spelmän - underbart!


Mina kap från idag!
Skinnjacka från h&m - 399 kr!
Converse skor (låga) scorett - 699 kr!
vans skor från stadium - 99 kr!
Svart tröja med paljetter från salt - 180 kr!

shopping från idag:


Tröja från veromoda - 89 kr!

Tröja från h&m - 69 kr!
Tights från h&m - 79 kr!


Tjocktröja från bikbok - 299 kr!

Resultatet efter min näsoperation!

Min historia från idag..

Idag har jag varit på "läkargruppen victoria".

Skulle ta bort mina saker i näsan (och nej jag skäms inte). När jag kom dit med min syster som lovade att följa med fick vi sitta och vänta i (jaglovar) mer än 1 halv timme.. Sedan kommer läkaren, något engelskt namn hade han (Dr. Jackie Littson). Jag trodde han skulle vara värsta snygga amerikanaren men där kommer istället en säkert 60 åring med alldeles för gula tänder. När jag kom in i rummet började han titta i min näsa och sen gav han mig bedövning med tussar i näsan. Jag fick gå ut och sitta och vänta i ungefär 10 minuter men under den tiden råkade jag böra skratta så att ena tussen åkte ut från näsan ner på golvet.. Jag blev livrädd eftersom jag inte trodde den skulle bedöva någonting då (men det gjorde den som tur var).

Sedan fick jag komma in igen och då började han med att jag skulle få lite mer bedövning. Han tar fram en säkert halv meter lång spruta (och nej jag överdriver inte) och tror att han ska få sticka den i min näsa. Så fort jag såg den började jag gråta (har aldrig varit så rädd i hela mitt liv). När han väl tog sprutan och skulle ge bedövning gjorde det så JÄVLA FUCKING ont. Men sedan kommer sågen. En stor jävla vass kniv (som man använder när man bygger hus). Som tur var kändes det ingenting. Jag måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv! Som tack till mig själv gick jag och shoppade lite..


HÄR ÄR HAN!

Videos från i söndags:
LAGER 157!


Lager 157 är en butik där de säljer märkeskläder för halva priset. Helt sjukt. Dethär är bara en "del" av de snygga plagg som jag hittat. Åker till södertälje i helgen kan jag lungt säga..

Konfaläger 2010 läger 2.

Har just kommit ut från duschen. Känner mig fräshare än någonsin! Kan ta och berätta lite om min helg.
Fredag: Efter skolan åkte jag och Astrid till sollentuna och köpte oss feta på godis. Sedan åkte vi vidare till helenelund där vi träffade Lovisa och vi konfagruppen tog bussen till norrtälje. När vi kom fram hände massor av ointressanta grejer (som ni säkert inte är intresserade av). Hela helgen var helt okej, god mat, roliga lekar (tro det eller ej), gjorde en film för första gången i mitt liv! Och det hände massor av annat.
Söndag: Mamma och pappa kom och hämtade mig vid ungefär 11 och sedan åkte vi hem. Jag kom hem och duschade gjorde i ordning mig för att sjunga stinsen. När jag kom var sötnosarna Ollie, Hanna, Kajsa och Anna där och skulle titta på mig. Det gick förvånadsvärt bra förutom att jag var så torr i munnen att Lydia fick gå och hämta vatten till mig.. haha! Efter första omgången kom hela feta släkten och tittade. Pinsamt.

Nu ska jag snart till min moster som fyller år idag. Grattis världens bästa !!


ASTRID HAR TAGIT AV SIN TANDSTÄLLNING NU OCH JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK !!

Outfit för idagHEMMA

nu är jag hemma, ska nu åka till stinsen för att sjunga. önska mig lycka till ..

Nu åker jag på konfaläger!

Det stämmer.. Idag åker jag och Astrid iväg på konfaläger för helgen (som jag skrev i tidigare inlägg).
Jag kan bara säga att jag får göra det bästa av situationen helt enkelt. Hoppas ni får en bra helg!
Nu har jag bråttom!


hejdå för helgen!

Nu har jag packat klart. Till imorgon. Jag och Astrid ska på konfaläger över helgen (hemskt nog). Jag kommer hem på söndag (ni kommer inte höra någonting av mig förens söndag kväll). Helgen hoppas jag kommer bli rolig men vi får se hur det blir. Har ingen lust eller energi att anstränga mig till någonting men men..
Min bag ska vi inte tala om, jag menar hur mycket saker kommer jag inte glömma? Det är alltid så att när man packar glömmer man minst hälften och jag kan bara säga att det kommer hända nu med!
Nej nu ska jag titta på Paradise hotel, kram!


Är bara tvungen att säga jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är allt för mig!

När jag får min lön:


DET KALLAS ATT FÅ INLEVELSE:


man kan aldrig lita på vädret

Har just kommit hem (just och just, ett par timmar sedan) från ridningen. Gick rätt okej, vi hoppade bana och det var hyffsat kul faktiskt. Jag har varit så stressad nu /duktig att jag suttit och pluggat matte i drygt 1 timme. (bara pågrund av att jag fick reda på att min kusin har mvg i alla ämnen.. orättvist?). Känner mig rätt trött men det är väl inget ovanligt ska dessutom ha matteprov imorgon.. känns bra! Sedan blir det konfa läger hela helgen (måste säga att jag hellre dör!) men sånt är livet. Måste också påpeka vädret.. det snöar ute nu, vad är det här?


(När man sitter vid min pappas dator hittar man alltid nya saker.. här hittade jag en bild på mig och mina kusiner. Shit vad länge sedan!)
dessutom måste jag säga att jag nästan får tårar i ögonen när jag ser apotekanes julmusten. Min familj har nämligen svikit apotekanes för nygårda!


Dagens outfitNu måste jag springa till skolan!

Du står för all glädje i mitt liv


Jag är bäst!

JAG HAR JUST SLAGIT REKORD, HAR SPRUNGIT PÅ 34 MINUTER! 11 MINUTER BÄTTRE ÄN IGÅR.. :D
11 minuter närmare 1000 kr!

Grattis pappa!

Nu sitter jag med min dator i knät, böckerna brevid mig och maten åt höger.
Har kommit hem för ungefär en timme sedan. eftersom att vi har elevaktiv vecka (meningslös uppfinning) så slutar vi tidigare ibland. Riktigt skönt! Eftersom jag är världens bästa dotter så har jag diskat (eftersom pappa fyller år) och det inte ska se ut som ett helvette när dem kommer hem.

Måste ta tag i matten, no:n, so:n och ondskan nu.


Måste bara säga att min syrra (MICHAELA) kom till mig för ett tag sedan och var väldigt taggad för att åka moppe. Men hon vet tydligen inte hur man gör längre. Jag kan slå vad om att hon redan kraschat (skulle inte förvåna mig) eftersom hon höll på att krascha med mig i sommras.maskerad

förhoppnings vis kommer en kompis snart ha en maskerad / halloween fest.
Jag har redan bestämt vem jag ska vara.


CATWOMAN!


malmvägen i lågor

har just varit och tränat på låtarna till på söndag med min musiklärare Monica.
Låtarna börjar sitta och jag måste säga att det känns sjuktbra! Längtar verkligen till på söndag..
Nu har vi bestämt vilka låtar och det blev 4 låtar. Lika bra, dem känns bäst.
Snart kommer feta släkten hit för pappa fyller år i morgon.

Just nu pratar jag med min kusin på facebook och nu försöker han lura i mig att hela malmvägen står i lågor. Tydligen kan han känna lukten från hans hus, men jag menar ska jag tro på det?
Får vänta och se..

wild kids genom åren.

Är jag den ända som följt wild kids under mina år?
De senaste åren har varit sämst men åren 2005 och 2007 var de absolut bästa åren + skönaste deltagarna.
Jag har suttit och tittat på bilder hur deltagarna från 2005 och 2007 ser ut nu. Jag måste säga att vissa av dem kan jag inte ens se samband mellan. De ser ut som nya människor.


- Simon strömqvist - 93:a 2005


- Rebecka björk-nygren - 95:a (tjejen i mitten) 2007


- Arvid Eiranson - 95:a 2007


- Gustav Hallin - 94:a 2007 ( killen längst ner)

Folk missförstår!

Någonting jag har velat säga väldigt länge är.. Folk missförstår varför jag tycker om Ola!
Många tror att jag någon dag vill gifta mig med honom osvosv.. Det är lite kul eftersom att det inte är det som finns i mina tankar om dagarna.. Och absolut inte det som gör att jag tycker om honom så mycket som jag gör. Han är 24 år. Han är 24 år! Jag är 14 jag fyller 15. Det skiljer 9 år mellan oss. Aldrig i livet att jag skulle vilja gifta mig med en 9 årig äldre kille. Ola är underbar på alla sätt och vis, han har gett mig så mycket. Men knappast att jag bara för det skulle vilja gifta mig med honom? Jag ser inte Ola på det sättet. Jag ser honom som min Idol. Min förebild och mitt allt. Men absolut inte på något annat sätt.
Jag tror det är vanligt att folk som tycker om någon artist säger "han är min, jag ska gifta mig med honom" osv.osv. Men hallå. vakna? tror ni det själva?! Jag kan säga att jag trodde så ungefär vid 2005,2006. När ola var "ny" i musikbranschen osv. Men nu har jag en helt annan  syn på det. Ola är allt för mig men absolut inte på det sättet.
Haha liten rolig sak bara :)


vad borde jag göra?

Just nu känns det som att jag har väldigt mycket att göra men att ingenting blir av.
Ikväll ska jag iaf träffa vickan eftersom att hon alltid får mig att må bättre.


- måste plugga till matte provet + musiken + so:n + no:n
- måste lära mig alla låtar till den 25:e
- måste gå ner i vikt
- måste skicka ut inbjudningar till min konfa
- måste ännu än gång sätta alla låtar till 25..

I'm in love!Mamma har lovat mig ett par converse till våren.
Och sedan efter som jag jobbar (har just nu kring.. 2000!) så ska jag köpa 2 st converse till..
Frågan är bara vilka?

Vi glömmer aldrig.

Vi alla saknar dig, vi saknar dig så.
Vi kämpar varje dag, kämpar för att leva som vi gjorde då.
Men det kommer aldrig att ske, nej det är sant.
För du gav oss glädje du fick oss att le.
Du finns där uppe någonstans, frågan är bara var vi hittar denna glans?
Vi glömmer dig aldrig, nej det kommer aldrig att ske.
För du gav oss glädje du fick oss att le.
Vi alla saknar dig, vi saknar dig så.
Men vi kämpar varje dag,vi tar emot varje slag.
Oavsett vad, vi släpper aldrig taget.
Du finns bland oss även fast vi inte dig kan se.
Du finns där uppe och får oss alla att le.

Jag har skrivit dikten själv.


I väntan på bussen.-.

Jag och asrid står och väntar på att lovisas pappa ska komma och hämta oss från konfan.
Lovisa säger att vi kan få sjuss hem om vi väntar istället för att ta bussen.
Vi står och väntar i minst 1 kvart och 2 av våra bussar har redan kört förbi. Men vi står kvar och väntar.
Sedan kommer lovisas pappa och vi kliver av vid norrviken station (besvikna om hopp att han kunde sjussa oss ända hem haha!). VI VÄNTAR PÅ BUSSEN SOM SKA KOMMA TIO ÖVER MEN SJÄLVKLAR KOMMERET INGEN BUSSJÄVEL. känns bra..

torsdag morgon

Nu har jag gjort iordning mig och ska dra mig och klara av ännu en jobbig skoldag. Men det fixar jag!
Har dessutom märkt att min kamera fungerar (när man stoppar in simkortet i datorn).Den får bli ersättaren fram tills jag får tillbaka min systemkamera.
Hoppas ni får en toppen dag!


Jag vill ha sommar!


jag och min bästavän&älskling sommaren 08.
Saknar dig vännen, du är allt!

sommaren är på väg..

Nu är jag tillbaka från skolan. I övrigt var inte skoldagen så jobbig, men man har sina vänner att tacka för.
Jag måste dessutom säga att jag har böblerat om i mitt rum (känner mig väldigt stolt) och det har faktiskt blivit väldigt fint! Jag kanske redan har sagt det men jag har dåligt minne..

Riktigt fint väder ute idag så nu ska jag dra mig ut och springa, skönt med frisk luft.
Dessutom måste jag tillägga att min kamera (älskling) just nu är på lagning (känns som min livsräddning)
Har aldrig varit såhär lycklig. Jag menar glad.


Jag blir aldrig förvånad..


Min kusin har alltid varit speciell på både bra&dåliga sätt och jag måste säga att inte ens det här förvånar mig:
Jag kan säga att jag är VAN.

så kan det gå..

Jag - astrid har du gjort konfa uppgiften än?
Astrid - Nej!
Jag - Men när ska du göra den?
Astrid - Jag tror jag gör den ikväll!
Jag - Okej, får jag skriva av den sen eller?
Astrid - Ja!

Jag säger bara såhär: Snart är jag Bosse bibels (vår konfapräst) favorit!

Julafton 09!

Nu ska jag sakta men säkert dra mig till skolan och hoppas på att denna förihelvettes mensverk går över.
Jag tittade just på lite bilder på datorn och hittade julbilder!


Min älskade underbara mormor!


För tillfället har min syster vissat sig snäll mot mig. Älskar dig!

Mitt öga bara rycker och rycker..

Funderar på att göra en ny header.. Men eftersom att min dator har gått sönder på något underligt vis vet jag inte hur det ska gå till. Måste ringa astrid och be henne göra en till mig kanske. Känner behov av nytt!

DESSUTOM MÅSTE JAG SÄGA ATT JAG HAR VÄRDLDE MENSVERK SOM VÄGRAR GÅ ÖVER OCH JAG BARA GRÅTER OCH GRÅTER.


Ikväll kl 9. missa inte!

I'm tierd of doing this.

Det dödar mig att veta att jag inom vilken sekund som helst måste gå upp och läsa "ondskan".
Har verkligen ingen ork eller lust till det.

It's killing me


Jag saknar min prins. Jag saknar min favorit. Jag saknar Ola. Jag saknar hans skratt. Jag saknar hans röst. Jag saknar hans leende. Jag saknar hans blickar. Jag saknar hans närhet. Jag saknar hans allt.

Dagens mys outfit!


Imorse var inte den bästa väckningen. Astrid kastade kuddar på mig så det blev ingen bra start på dagen.
Har nu kommit hem från jobbet (skönt att fått det gjort). Har dessutom läst 45 sidor i min bok Ondskan idag! Jag känner mig grymt stolt över mig själv eftersom att jag inte alls tycker om att läsa böcker. Ligger grymt mycket efter eftersom att den ska vara klar tills på torsdag (har över 100 sidor kvar)! Men en bit på vägen.

Nu ska jag fortsätta proppa i mig chips och hoppas på att den här jävla el-killen ska fixat vår nedervåning snart. (vi har ett cphus så propparna går då och då..)

MIN KATT AMADEUS HAR DESSUTOM STUKAT FOTEN.. HAN ÄR HELT BLODING OCH DET VÄRSTA ÄR ATT INGEN I MIN FAMILJ BRYR SIG OM MIN LILLA STACKARE. Jag borde ta han till sjukhuset..

alla låtar till 25:e!


Kvällens outfit!


Nu ska astrid snart (inom vilken minut som helst) komma hit och vi ska dra oss ut till maxi och köpa mängder av godis. Hon betalar eftersom jag är pank. Igår var inte den roligaste dagen för mig. Min kamera har gått sönder. Eller rättaresagt mitt objektiv. Då tänker nog alla.. hur kan du ta kort? Jo jag är smart. Nej men den glappar eftersom att jag tar i med våld när objektivet inte sätts in i kameran. Då blir man irriterad och trycker ännu hårdare. Och då har det gått sönder. Dessutom har min plattång gått sönder också. Känns bra! Hoppas min älskling kommer kunna återhämta sig (min kamera) och förhoppningsvis kunna komma tillbaka.

innerst inne är jag tönt


intresset för bloggandet

eftersom att det är lov så har jag inte så stor lust över att blogga och dessutom händer det ingenting i mitt liv nu.

Lovisa är alltid lovisa!


Haha, det här är en video från konfa-lägret.. Lovisa vågar inte sova själv.. hah!

åker till landet idag!

Gårdagen var riktigt rolig måste jag säga!
Först var det mimfestivalelen och det var sjukt kul. Efter skolan drog jag hem och var hundvakt till söta Nelly. Mina kusinerns otroligt söta hund/valp. Bara lite för vild för min del. Vid ungefär halv 9 kom astrid hit och temjde den åt mig. Sen gick vi till Ica och köpte godis och sedan drog vi hem till henne och spelade spel.
Ska inte träffa henne på en hel vecka och det kommer bli tufft. Men på söndag ska vi ses direkt när hon kommer hem så det känns bra.

Idag åker jag till landet. Och jag är inte speciellt taggad, blir tråkigt som vanligt. och dessutom kallt! Men får väll göra det bästa av situationen. Eller så gör jag det sämsta av det. Har inte bestämt mig än..
Som tur är blir jag bara där över helgen men jag menar det är dåligt nog. Har inga planer inför veckan men får se hur den ser ut. Vill bara hinna säga grattis till Sabina innan jag åker. Grattis gumman! :)


Jag älskar dig!

Min super "sexiga" såkallade .. ÅSNA!


Hur är man hundvakt?


Första April!

Nu ska jag dra mig iväg till skolan. Det är den såkallade mimfestivalen i vår skola och jag hoppas den här dagen blir bättre än igår vilket den förhoppningsvis kommer bli.